امروز میخواستم برای سیستمی که پسر خالم میخواست بخره قیمت بگیرم ( سیستم با پلتفرم Intel Core7i ) . شروع کردم زنگ زدم تهران و به فروشنده های مشهوری که همیشه ازشون جنس میگیرم . من برای خرید این سیستم اینترنت را زیر و رو کردم تا با توجه به بودجه فرد یک سیستم براش در نظر بگیرم . زنگ زدم اتفاقا بود پردازنده و مادربردی را که میخواستم ولی قیمت ها بدین شکل بود :
545 هزار تومان با کلی تخفیف برای 920
و قیمت 505 برای مادربرد ASUS P6T Deluxe ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو سوال داشتم یکی خدمت فروشنده های محترم و یکی خدمت خریداران محترم تر ! :
خریداران : آیا Corei7 چیزی شبیه نون شب یا آب هست که حتما الان باید خریداری کنید ؟!
فروشنده ها : واقعا زشته ! به جای کمک به پایدار شدن وضع بازار کشور فقط و فقط و فقط باعث بدتر شدن روز به روزیش و گرون تر کردن کاذب اجناس هستند !
آخه رو هم حدی داره ! Corei7 کجای دنیا با این قیمت های نجومی فروخته میشه ؟! کجای دنیا مادربرد 350 دلاری به قیمت 500 دلار فروخته میشه ؟! بله ! بازار ایران نا به سامان بود در حد 20-30 هزار تومن نه دیگه در حد اینکه نزدیک به 150 دلار گرون از تر چیزی که هست باشه !
کلا ازین قضیه بسیار و بسیار در بازار ایران میبینیم که همه به خاطر سطح پایین سواد خریداران هست متاسفانه !
جالب بود امروز که زنگ زده بودم بازم قیمت گرفتم یک مادربرد از یک برند معروف که در دنیا به عنوان یک مادربرد Low-End یا فوقش دیگه MainStream حساب میشه در ایران با قیمت 180 هزار تومن به عنوان یک مادربرد High-End فروخته میشه !
البته جالبه ! فروشنده ها هم از وضع بازار گله میکنند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که من دیگه واقعا علتش را نمیفهمم شاید 150 دلار گرون تر فروختن کمه براشون !
سخن اصلیم با خریداران هست که عادت کردند پول الکی برای یک محصول بدند ! فقط یک پیشنهاد دارم :
خریداران فعلا از خرید سیستم های Corei7 جدا خودداری کنید تا قیمت اون در بازار ایران به نزدیکای قیمت جهانی برسه ...

Bookmarks