با سلام خدمت عزیزان
این مشکل بوده وخواهد بود
اقای حسینی این مشکلات اول برای فروشنده ضرر میکنه وبعد خریدار
دلیل
فروشنده ای که به همین سود بسنده کنه بله.این سود خوبه و تا اخر در اون مغازه میونه و زندگی میکنه و ... ولی کسی بخواد پیشرفت کنه چی ....
بیشتر فروختن رو ترجیح میدمه و بزرگ شدن ثابت ماندن و یا سرعت کم اخر به مرگ شغل منتهی میشه
چون دنیا بزرگ میشه.
هیچ کدوم از گرونی ها از تحریم نیست این رویه کشور ماست 8800gtx رو خیلی از فروشنده ها هم
ندیدند
این راند خواری و انحصاری کردن واردات و نمایندگی ها از تعرفه فرار کردن بعضی از وارد کننده هاست
چرا شما برای چند عدد مادربورد گیگا با این همه سایت سخت افزار و علاقه مند به دوبی میرید
شما هر چند تا خواستید فروشنده هستید مثل خیلی از سایت های خارجی باید با کمال میل بدهند.
هر چند تا برای هر برندی زودتر بفروشید خود تبلیغاته وگرفتن بازار.
باید از شما خواهش کنند که قطعه ای رو بفروشید
این رویه در کشور ما جا افتاده
فلان زمین خوار راه می افته میره نمایندگی شرکت x رو میگره و نمیدونه سخت افزار چیه.
وقتی شرکت x حال نمیکنه وارد کنه و همه چیز دستشه گناه شما چیست .
اصلا سیستم high end برای ایرانی معنی نداره
وقتی وارد مغازه میشه میبینه تازه 8500 پلیت رو اورده در جعبه ای به بزرگی جعبه تلویزیون .تکون میدی میبنی چیزی داخلش اینور و اونور میره مثل فکس مودم روش نوشته 1 گیگ ddr2
می گی من یک 8800 gts دارم 320 بیتی با 320 ddr3 می خوام بفروشم 150
میگن ما یک گیگ رو میدیم 50 چه خبره ونو هم هست .دیگه حرفی برای گفتن نیست.
خوب کسی هم که سیستم گرون قیمت میخره نمیزاره که ترشی بگیره باید هی اپگرید کنه از کارت گرفته و رم وغیره کی می خواد دست دوم بخره با این دانش واطلاعات غنی.
و سیستم high end رو من یکی با پردازنده ex و مولتی باز میدونم
چون برای رکورد حتما در هر نرم افزاری خودشو نشون میده البته در اخرین سطح
و داشتن سخت افزار های قبلی هم مهمه برای امتیاز گیری
کلا نظر ها متفاوته
ولی برای یک سیستم گیم که بازی هارو در اخرین سطح بشه اجرا کرد خیلی از سخت افزار های فعلی عزیزان فروم کافی است.
مثال فراوان و ..
در کل حضور شما در این سایت وبه اشتراک گذاشتن نظراتتون رو کاملا مفید و عالی میدونم و کم شدن فاصله فروشنده ومصرف کننده در دیدن و تفکر در مشکلات جاری بازار ایران عالیست .

Bookmarks