کاربر شهرسختافزار
خب من دقيقا 620 رو با همين مادبرد خريدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 3.5 هم اورکلاک ميشه با فن خودش
تا 3.3 هم ميتوني بدون ولت اور کني که کاملا مطئن هست حتي من ديدم استيله يه مقدار هم ولت رو کمتر از استاندار کردم
بازي بله ميشه بازي کرد ولي با جزئيات پائين
مثل COD6 رو رو رزولوشن فل HD ما بازي کرديم ولي همه جزئيات رو اورديم رو حداقل
البته نا گفته نماند که گرافيک رو هم تا 700 اورکرده بوديم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب من روی این سیستم یه 8500 GT گذاشتم.
به نظر شما گرافیک خودش توی عملکرد بهتره یا 8500؟
512 مگ هست ، برند zogis
|
|
630 پیشنهاد میشه اختلافش هم در بازی خیلی زیاد نیست .
DX400
psat (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با اطمينان مي گم که 8500GT از آنبورد خودش بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (21-01-10)
نظر من روی فنوم هست . تو اورکلاک هم اون چیزی که دیدم فنوم 2 کمی بهتره و کمتر اذیت میکنه مخصوصا روی بردهای معمولی
psat (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
8500 هر چند كه گرافيك جالبي نيست و قدرتش نصف 8600GT هست ولي خب به هر حال از گرافيك آنبوردمادبرد مقداري قويترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه چند وقت ديگه 5670 مياد حدود 100 تومن اين رو بتوني بخري خيلي عاليه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره ولی میخوام اگر بشه سری 4 بگیرم که با مال خودش هیبرید بشه.
فکر نکنم سری 5 رو بشه باهاش هیبرید کرد.
MicroSystem (21-01-10)
سری 4 ati مثل 4670 ، 4650 و 4350 امکان هیبرید کراسفایر رو نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر هم داشت به دلیل اختلاف عملکرد در دو gpu شاهد کاهش در عملکرد میشدیم
HoSsEiN.iR (21-01-10), MicroSystem (21-01-10), psat (21-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره تازه 5670 قدرتش 2 برابر 4670 هست
psat (21-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks