Overclocker عزیز میشه بین ASUS P6T معمولی با ASUS Rampage II GENE قاطعانه یکی رو بگی تا من از سردر گمی دربیام
اگه لطف کنید رم مناسب برای مادربرد مورد نظرتون رو هم بگید ممنون میشم
واسه core i7 920 و گرافیک احتمالی Sapphire hd 4890 1GB میخام
Overclocker عزیز میشه بین ASUS P6T معمولی با ASUS Rampage II GENE قاطعانه یکی رو بگی تا من از سردر گمی دربیام
|
|
بستگی به نیازتون هر کدوم گزینه های مناسبی هستند.Overclocker عزیز میشه بین ASUS P6T معمولی با ASUS Rampage II GENE قاطعانه یکی رو بگی تا من از سردر گمی دربیام
-باید به این سوال جواب بدید که آیا مشکلی با تعداد کم اسلاتها بخصوص PCI ندارید؟
-با این مسئله که هنگام استفاده از دو کارت دیگر هیچ شکاف PCI نخواهید داشت، مشکلی ندارید؟
-آیا از فلاپی دیسک استفاده می کنید؟ چون gene فلاپی دیسگ را پشتیبانی نمی کند.
MR.Fantastic (13-07-09)
کاربر شهرسختافزار
مشکلی نیست فلاپی هیچ خاصیتی نمیتونه داشته باشه واسه سیستم های جدید .
اگر هم کاری داشته باشه احیانا با فلش حله .
MR.Fantastic (13-07-09)
خودش کارت صدا آنبرد داره که کافیه !
فعلا هم یک کارت گرافیک بیشتر لازم ندارم !
مودمم هم ADSL هست !
فلاپی هم یه 4 سالی هست که اصلا ندیدم !!!!!!!!!!!
شما فکر می کنید من به اسلات واسه چه قطعاتی نیاز پیدا کنم؟؟
میخاستم همون دیشب اینارو بگم ولی نمی دونم چرا یکدفه دیگه هر کاری کردم سایت باز نشد.
کارت TV یا کپچر - کارت DVBشما فکر می کنید من به اسلات واسه چه قطعاتی نیاز پیدا کنم؟؟
کاربر شهرسختافزار
میتونه اکسترنالشون رو بگیره !کارت TV یا کپچر - کارت DVB
همین کارت هایی که بالا گفت ! ولی DVB رو وقتی قرار باشه واسش دیش بزاری پس یک رسیور میندازی تنگ TV و کارت TV هم که اکسترنالش هست .شما فکر می کنید من به اسلات واسه چه قطعاتی نیاز پیدا کنم؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aexistence (13-07-09)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن درست متوجه نمیشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه یک کارت 4890 یا 275 کل اسلات های PCI رو پر میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت DVB اکسترنالشم هست اگه هست با چی به سیستم وصل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله دوال اسلات هستند .من درست متوجه نمیشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه یک کارت 4890 یا 275 کل اسلات های PCI رو پر میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت DVB اکسترنالشم هست اگه هست با چی به سیستم وصل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با USB یا ....
MR.Fantastic (13-07-09)
کدام مادربرد بین ASUS Rampage II GENE و ASUS P6T عمرش بیشتره و در کل آیا این مادربرد ها در طول عمر سایر قطعات هم نقش دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MR.Fantastic در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
v2 تنها تفاوتش با v1 نداشتن کنترلر SAS هست. مثله اینکه asus به این نتیجه رسیده که افراد کمی از SAS استفاده می کنند. در نتیجه برای پایین اوردن هزینه SAS رو حذف کرده.
آخرین ویرایش توسط aexistence در تاریخ 13-07-09 انجام شده است
arbabe.sayeha (13-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks