من فقط چند مورد رو میگم
1 - حسین جان شما سابقا یک K دلوکس داشتید که 4 بار رفت گارانتی دیجیتال و دوباره خراب برگشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - مین Q شما هم رفت گارانتی و برگشت ( به گفته خودتون که یکی از دوستان خرابش کرده بود )
3 - سری Q بالاترین امار خرابی رو تا به حال داشتن مخصوصا سری دلوکس
4 - مین گیگا بد هست درسته ولی نمیدونم چرا توی سایت های سخت افزار همیشه بهترین معرفی شده
5 - گیگا بده که باهاش رکورد 1800 رم DDR2 رو زدن
6- گارانتی ایسوز توی ایران خوبه که مین Q یکی از اعضا رفت پیششون از گارانتی خارج کردن ( مشکل درگاه PCI )
7 - ایسوز فقط چند تا مادربرد خوب توی کل عمرش زده اونم یا توی ایران پیدا نمیشه یا انقدر گرون هست که پشت ویترین خاک میخوره
8 - نمیدونم چطور ایسوز بهترینه ولی ایده رم های بالای 1200 + رو از گیگا گرفته
9 - ایسوز خوبه که انقدر بی در و پیکر هست که ماکسیموس رو میشه رمپیج کرد
درمورد بایوس گیگا والا 90 درصد برند ها دارن از AWARD و Phonix استفاده میکنن و فقط ایسوز ، بایوستار ، ازراک از AMI
گارانتی رو نمیدونم چی باید بگم شما گارانتی داغ رو نشونه ی خرابی میبینید یا برای اطمینان مشتری از قطعه یعنی هر گارانتی قطعه عوض کنه برند مورد نظر بده اره ؟
در مورد ولتاژ دادن در ویندوز هم شما نتونستید با نرم افزار کار کنید و گرنه همه قسمت ها کار میکنه و نیاز نیست ریست کنید
یک جمله ایشون گفتن برام فوق العاده جالب بود
100 نفر اشتباه میکنن و شما درست میگید ؟! شاید در محاسبات شما 100<1 هستبعد از این پست من هم احتمال داره 100 نفر بیاد و بر عکس حرف من صحبت کنه و ...
در کل ما نظرمون رو دادیم و تصمیم گیرنده شما هستید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks