این لینکی که شما گذاشتین از کار افتاده اگه امکان داره لینک خود سایت Hwbot رو قرار بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr. DB! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی این سایتی که من معرفی کردم خود شما بهتر می دونی یکی از معتبر ترین سایت های جهانه و اینا فن باز نیستن و همه مادربرد ها و سخت افزار های دیگه رو تست می کنن و اگه بخوان دروغ بنویسن خیلی ها هستن که توانایی رو کردن دستشون رو دارن مخصوصا شرکت ایسوس با این سطح درامد به راحتی می تونه بابت نشر اخبار دروغ ازشون به دادگاه شکایت کنه البته ممکنه زاویه دید فرق داشته باشهلیستی که شما دادی یه کم مشکوکه
من هدفم از لینک دادن به این سایت این بود که شما بدونی که سایت های بسیار معتبری هستن که نظرشون بیشتر روی گیگابایته و از اون طرف سایت هایی هم هستن که ایسوس رو برتر می دونن پس شما نمی تونی به کسی فن باز بگی چون نظر هرکسی برای خودش محترمه
بهترین کار اینه که وقتی کسی سیستم گیگابایت پبشنهاد می کنه شما به جای انتقاد، سیستم ایسوس معرفی کنی و اینطوری استارتر می تونه با مقایسه بین سیستم ها به نتیجه بهتری برسه و سطح اطلاعات همه ما تو این سوال و جواب ها بالاتر بره
اگه شما از نظر اطلاعات بالاتری خوب بیا این اطلاعات رو قرار بده تا همه استفاده کنن

Bookmarks