ببخشید رضا جان من فکر نکنم gtx 1080 بتونه تا چند سال 4k رو اجرا کنه.
چون گرافیک پی سی روز به روز داره افزایش چشمگیری پیدا می کنه و در بعضی مواقع حتی تخمین زدن یک سال هم زیاد قابل اعتماد نیست (البته خود شما استاد تر از ما هستی آقا رضا)
ببخشید رضا جان من فکر نکنم gtx 1080 بتونه تا چند سال 4k رو اجرا کنه.
چون گرافیک پی سی روز به روز داره افزایش چشمگیری پیدا می کنه و در بعضی مواقع حتی تخمین زدن یک سال هم زیاد قابل اعتماد نیست (البته خود شما استاد تر از ما هستی آقا رضا)
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
Aaron Swartz (16-07-16)
|
|
به نکته خوبی اشاره کردید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم که واقعا نمیشه چیزی رو حدس زد ولی خب وقتی پای آینده به میون میاد یقینا منظور این هست که به مرور زمان میزان جزئیات بازی رو کاهش بدیم تا فریم خوبی بهمون بده، در غیر اینصورت، در آینده احتمال زیاد باید دو تا 1080 رو SLI کرد که جوابگو بشه و کلا حرف از آینده، احتمالات هست و هیچکس نمیتونه پیشگویی کنه.
----------------------------
البته یه موضوعی هم که هست و من احتمال میدم شاید جایگزین پی سی های امروزی بشه، اجرای گیم بر روی کامپیوترهای قویتر از راه دور بدون نیاز به سیستم قوی و از طریق اینترنت (و احتمالا سیستم عامل کلود شبیه Chrome OS) هست چون واقعا هزینه تهیه سخت افزار داره سر به فلک میکشه و بازی ها هم بدجور دارن سخت افزارها رو میخورن ! البته فقط در حد احتمال هست. لطفا اگه در این مورد آخری که بعد از خط چین نوشتم، سوالی داشتید در پروفایل (پیام بازدیدکننده) مطرح کنید و در تاپیک مطرح نکنید چون به تاپیک مربوط نیست.
...
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks