خواهش می کنم تو رو خدا جواب بدین. به این اطلاعات نیاز دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم مادربرد و سی پی یو ها با هم ترکیب خوبی برای بازی میشن؟
مثلاً من دیده بودم یک نفر با رم 8 و core i5 4770 و gigayte n75toc 2gd5 اساسین سیندیکیت رو رو high با نرخ فریم 60-50 بازی می کرد. خیلی تعجب کردم اونم رو فول اچدی!!!!
آیا مادربرد asus b15 pro gaming با یه سی پی یو از skylake خوبن یا مثلاً asus gaming pro v5؟ نیاز به راهنمایی دارم.
با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
|
خواهش می کنم تو رو خدا جواب بدین. به این اطلاعات نیاز دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
این قسم خوردن برای چیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همون خدایی که قسم میخوری این کار نادرسته .دفعه بعد حداقل یک هفته دسترسیتون محدود میشه .
این طوری نمیشه جواب داد شما باید سقف بودجت را اعلام کنید .
Aaron Swartz (13-07-16), mohammadjon313 (13-07-16), TechRadar (13-07-16)
آقا امید همینطوری برای دونستن گفتم. اگه مقرون به صرفه باشه و از المان های جدید مثل intel 1151 و directx 12 پشتیبانی کنه که عالی میشه. فقط می خواستم بدونم.
بعدش آقا امید شما چرا عصبانی میشین؟ جوونی کردیم بابا ببخشید.............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید دسترسی ما رو قطع نکنین. من یه روز هم نمی تونم تو این انجمن نیام. یه چیزیمون میشه میفتیم رو دستتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 13-07-16 انجام شده است
برای انتخاب مادربرد ابتدا پردازنده انتخاب شده و بودجه مهم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (13-07-16)
حداکثر تا 500 یا 600.
|
|
اگر مبنا رو پردازنده های اسکای لیک بگذاریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین انتخاب بردهای b150 هست .
مثل
Asus B150 PRO GAMING-AURA
Aaron Swartz (13-07-16), TechRadar (13-07-16)
ایول بالاخره تونستم یه قطعه درست و درمون پیدا کنم که تو لیست پیشنهادات شما باشه. خیلی ممنون شک داشتم شکم برطرف شد.
ممنون استاد گرامی...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط TechRadar در تاریخ 13-07-16 انجام شده است
AMD>INTEL (13-07-16)
مادربرد زیر450 هزار تومن برای گیم چی پیشنهاد می دین؟ آیا مادربرد های قدیمی مثل z97 و امثال اینا می تونن بازی هایی مثل quntum break دایرکت ایکس 12 رو اجرا کنن؟
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بفرمایین. کاربری هم برای گیم احتمال زیادی هم داره برای برنامه نویس استفاده کنم.
(( توجه: اگه core i5 خوب هم با قیمت حداکثر 500 می شناسین بفرمایین.))
مادربرد معرفی شد به شما . پست قبلی من در همین تاپیک دقیقا با همین بودجه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks