MR TASH (09-05-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خواستم یک مادربرد خوب به من معرفی کنید برای فتوشاپ و کارهای گرافیکی بازهای کامپیوتری سنگین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا با اخرین کیفیت. کارت گرافیکی من 470 هستش و از اینترنت ماهواری اینترنال استفاده می کنم. میخوام بهترین مادربردو به من معرفی کنید در رنج قیمت 230 تومن . مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ترجیحا سندی بریج باشه
آخرین ویرایش توسط SARA wowstar در تاریخ 08-05-11 انجام شده است
MR TASH (09-05-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام میتونی مادر برد ASUS P8P67 که حول و حوش همین قیمته و کارایی فوق العاده داره ومن از Proاون استفاده میکنم
از CPU های 1155 سندی بریج هم پشتیبانی میکنه
تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه
USB 3 داره(4 تا درگاه)
کراس فایر رو میشه باهاش انجام داد البته فکر کنم SLI نمیکنه
میتونی باهاش اورکلاک انجام بدی
نسبت به دیگر مادر بردها در بازار با این امکانات ارزونتر و البته با اعتباره
http://www.asus.com/Motherboards/Int...specifications
به نظر من که چند ماه در مورد این مادر بردها تحقیق کردم با این قیمت و تکنولوژی روز بهترینه چیز دیگه بخری اشتباهه
آخرین ویرایش توسط majid7 در تاریخ 08-05-11 انجام شده است
maxel134 (09-05-11), MR TASH (09-05-11), SARA wowstar (08-05-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
همیشه اول cpu رو مشخص می کنند بعد مادر برد رو مخصوصا تو پلاتفرم سندی بریج که خودش چند شاخه داره باید معلوم بشه که از سری K استفاده می کنید یا نه بسته به مدل cpu انتخابی شما بهتر میشه نظر داد شاید حتی این مقدار هزینه لازم هم نباشه . ضمن این که شما فرمودید ترجیحا سندی بریج یعنی معلوم هنوز حتی این پلات فرم بطور 100% انتخاب نکردید .
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 08-05-11 انجام شده است
MR TASH (09-05-11), SARA wowstar (08-05-11)
کاربر شهرسختافزار
هنوز انتخاب درستی نکردم اما تصمیم گرفتم یک intel core i5 2500K و یا یکدونه i5 2500 بردارم اما اطلاعات دقیقی از این CPU ها ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کمکم کنید خیلی ممنونتون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا سندی بریج باشه TANX
آخرین ویرایش توسط SARA wowstar در تاریخ 08-05-11 انجام شده است
اگر i5 2500K رو انتخاب كردين با توجه به اينكه اين پردازنده ضريب باز هست(مخصوص اوركلاك) من ASUS - P8P67 PRO رو بهتون پيشنهاد ميدم اما اگر هدف شما اوركلاك نيست پيشنهاد مي كنم كه از پردازنده i5 2500 استفاده كنين و به طبع اون از مادربرد ASUS - P8P67 استفاده كنين.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SARA wowstar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
majid7 (10-05-11), SARA wowstar (09-05-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SARA wowstar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا سقف بودجتون رو برای مادربرد و پردازنده مشخص کنید.
ایا قابلیت Multi GPU (استفاده بیش از یک کارت گرافیک) براتون اهمیت داره؟
ایا اسلات PCI روی مادربرد،براتون ضرروی هست؟ (چند عدد؟)
Rezasam1 (09-05-11), saeid pc (09-05-11), SARA wowstar (09-05-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام باشه چشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- 500 هزار تومن
2- زیاد برام اهمیت نداره. اما اگه شما فکر میکنی برام مفید واقع میشه لطفا معرفی بفرمایید مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- اسلات ها برام خیلی اهمیت دارند اخه از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنم 2 تا باشه کفایت می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (09-05-11)
کاربر شهرسختافزار
گرافیک GTX 470 برای گرافیک و هارد گیم، اونقدر قدرتمند هستش که نیازی به SLI نباشه.
مادربرد:Asrock P67 Pro 3 -قیمت:200 تومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده:Core i5 2500K -قیمت:280
کولر پردازنده:Hyper 212 Plus -قیمت 46
مادربرد معرفی شده،در پانل عقب ،جمعا 8 پورت USB داره،که دوتا اونا رو USB 3.0 تشکیل میده (به رنگ ابی) -کانکتور eSATA داره-یک کانکتور اترنت گیگابیت-صدای 8 کاناله با پشتیبانی از Blue ray -دکمه Clear CMOSُو...
4 عدد SATA 2.0 و دو عدد SATA 3.0روی مادربرد قرار داره، 3 عدد اسلات PCI داره و در کل میتونه بهترین انتخاب برای کاربری شما باشه.
پردازنده سندی بریج با قدرت پردازش بالا و انلاک هستش،اما با توجه به نیاز حداکثری سرعت در بازی و گرافیک،باید اورکلاک رو در دستور کار قرار بدید.از این جهت به یک کولر مناسب نیاز دارید که کولر معرفی شده با توجه به قیمت،کارایی قابل قبولی داره. و به راحتی میتونید پردازنده رو در فرکانس 4.6 تا 4.8 ،پایدار کنید.(هنگام شروع اورکلاک،در انجمن تاپیک جداگانه باز کنید تا قدم به قدم راهنمایی بشید.)
mehrdad_ab (09-05-11), mohamad70 (09-05-11), MR TASH (09-05-11), nima_hl (12-05-11), Rezasam1 (09-05-11), SARA wowstar (10-05-11)
دوست گلم بی ادبی نباشه خدمت شما اما فکر می کنم این مادربرد 7 کاناله باشه. به زیر توجه داشته باشیدصدای 8 کاناله با پشتیبانی از Blue ray -دکمه Clear CMOSُو...
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
nima_hl (12-05-11), Over_Cracker (09-05-11), SARA wowstar (10-05-11)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افرادی مثل شما با ادب ترین افراد نزد من هستند،و ادبی که مانع یادگیری بشه،جهله. و اتفاقا من همیشه در انجمن دنبال افرادی هستم که پرشور و فعال،فعالیت کنند ،سوال کنند،تحقیق کنند،کشف کنند،مطلب جدید بنویسند...
آیسی های کدک صدا که با استاندارد Surround Sound 7.1 شناخته میشن ، 8 کاناله و آیسی هایی که با استاندارد Surround Sound 5.1 شناخته میشن،6 کاناله هستند.
طرح 8 کاناله 7.1 Surround Sound به صورت زیر هست:
لینک های زیر رو هم مطالعه کنید:
http://en.wikipedia.org/wiki/7.1_surround_sound
http://en.wikipedia.org/wiki/5.1_surround_sound
http://en.wikipedia.org/wiki/Surround_sound
http://www.realtek.com/products/prod...Level=5&Conn=4
در آخر،پیشنهادی براتون دارم،ابتدا لینک های معرفی شده رو کامل مطالعه و تحلیل کنید(اگر در نقطه ای مشکل داشتید،از طریق پیام خصوصی سوال کنید) و سپس یک مقاله جامع و مانع در مورد استاندارد های کدک صدا و مباحث تکمیلی بنویسید و در انجمن منتشر کنید.(قطعا ابهام شما،همچنان برای خیلی از کاربران دیگه وجود داره که مقاله مذکور میتونه فوق العاده مفید واقع بشه.)
MR TASH (09-05-11), nima_hl (12-05-11), SARA wowstar (10-05-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks