سلام
کدوم از این دو مادربرد بهتره؟
ASUS H170 Pro Gmaing
GIGABYTE H170 Gaming 3
کاری به سازندش نداشته باشین!
سلام
کدوم از این دو مادربرد بهتره؟
ASUS H170 Pro Gmaing
GIGABYTE H170 Gaming 3
کاری به سازندش نداشته باشین!
|
|
7Hardware (17-06-16), mohammadreza805 (03-06-16)
مثلا برد تغذیه ایسوزه ۱۰ فاز هست مال گیگابایت ۸ فاز هست ینی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هم باید دقیق برسی بشه . از چه قطعاتی در قسمت vrm استفاده شده . نوع چیپ pwm - ماسفت های این قسمت نوع خازنها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه ساده تر توضیح بدید😬برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
قبلا هم عرض کردم این دو برد هر دو خوب هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه چیز در این مقاله توضیح داده شده است . شما باید با این مفاهیم آشنا بشید بعد متوجه میشید من چی گفتم .
همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد
- - - Updated - - -
قبلا هم عرض کردم این دو برد هر دو خوب هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه چیز در این مقاله توضیح داده شده است . شما باید با این مفاهیم آشنا بشید بعد متوجه میشید من چی گفتم .
همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد
mohammadreza805 (03-06-16), Nima061 (03-06-16), salpc (03-06-16)
|
|
ممنون
Sent from my D6503 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks