سلام
از بین گیگا و ایسوز در حال حاضر فقط به گیگا فکر کنید و بس !
دلیلش هم بخاطر گارانتی و پشتیبانی خوبشه. و در بعضی مدلها به خاطر امکانات فوق العاده آن!
ارادتمند
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلام
از بین گیگا و ایسوز در حال حاضر فقط به گیگا فکر کنید و بس !
دلیلش هم بخاطر گارانتی و پشتیبانی خوبشه. و در بعضی مدلها به خاطر امکانات فوق العاده آن!
ارادتمند
آخرین ویرایش توسط youtube در تاریخ 26-07-10 انجام شده است علت: تصحیح
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد قیمت Rampage III Extreme گرونتر به نظر میاد
گارانتی گیگابایت بهتره مخصوصاً در ایران
ولی اگر قیمت برای شما مهم نبود Rampage III Extreme بهترین انتخاب هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
nima_hl (26-07-10)
بهترین بورد در حال حاضر تو دنیا p6x58D-E هست تو آمریکا که گارانتی هم نمیدن ملت استقبال زیادی کردن
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ostadomid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که میخواهیم یک مادربرد خرید کنیم بنظرم باید اول نیازهای خودمون رو بشناسیم
برای مثال یک سری سئوال مطرح میکنم اگر امکان داره پاسخ بدین
شما یا مادربرد مورد نظرتون آورکلاک با نیتروژن مایع انجام خواهید داد ؟
چند عدد کارت گرافیکی روی سیستمتون میخواهید نصب کنید ؟
چه کاربری از سیستمتون دارید و آیا برای مصارف روزمره نیاز دارید پردازندتون رو به صورت 7/24 آورکلاک کنید ؟
تخمین شما از مدت زمان استفاده از مادربرد چقدر هستش ؟
کارت گرافیک ( یا گرافیکها ) مورد نظر شما برای این سیستم چیه ؟
در کل مقایسه برند با برند یه مقایسه بازاری هستش ، وقتی میخواهید انتخاب حرفه ای داشته باشید نیاز هستش به جزئیات دقت بیشتری بشه
K1LOU (26-07-10)
کاربر شهرسختافزار
قصد اورکلاک ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر از یک کارت گرافیک میخوام استفاده کنم ( هر چند که اگه sli و XFire داشته باشه بهتره چون کسی از آینده خبر نداره)
کاربرد برنامه نویسی با دات نت ، کار با فوتوشاپ و اوتوکد و متلب
تقریبا با کمی تخفیف میشه گفت سیستم 24/7 روشنه
برای کارت گرافیک موندم چه کنم نه کارم 100% حرفه ایه که بگم برم سراغ کارت های حرفه ای برای رندر و سه بعدی و نه خیلی اهل بازی هستم ؛ مدل های انویدیا که DX11 داره یه مقدار گرونه و به این قیمت ها نمی صرفه ، مدلهای ATI هم که DX11 رو پشتیبانی میکنه تو رنج با قیمت مناسب ، 128 بیتی هست که احساس خوبی نسبت به 128 بیتی بودنش ندارم. نمیدونم که این اینترفیس 128 بیتی کجا تاثیر خودشو نشون میده
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور میشه تعیین کرد یک مادربرد در دنیا بهترین است ؟ چه فاکتورهای در نظر گرفته شده ؟ بعدش چطور همچین مادربردی گارانتی نداره ؟
حالا این مادربرد از بلاد کفر به سرزمین ما هم اومده یا نه ؟ قیمتش در سرزمینهای اونور آب چقدر است و اگه اومده اینجا چقدری میشه ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزبز من خیلی دنبال R III E گشتم پیدا نکردم الان R II E دارم خیلی هم ازش راضیم
با دوندگی زیاد ب قیمت 495 گرفتم خیلی عالی . با فن استوک خود 920 پردازنده تا 4 هم تونستم over کنم .
من یه کارت 5850 دارم با اتوکد ، انسیس ، 3D MAX و..... کار میکنم . اهل گیم هم هستم مین خوبیه .
من الان برای core i7 p6t deluxe v2 گرفتم راستش بنظرم بورد خوبیه قابلیت های خوبی داره بنظر من
اگر نمیخوای اور کنی هرکدوم رو انتخاب کنی فکر کنم راحت بتونی کارکنی ضمنا فکر کنم گیگابایت sli رو ساپورت نمی کنه (دقیقا نمیدونم)
ضمنا یه سوال این بورد من همراش هیچ چیز نیست بفهمم گارانتی کجاست آیا هلوگرام داره یا چجوریه؟ (خریدار رو ببین!)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks