SajjadKhati (11-12-18)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
آيا داشتن يك كارت گرافيك از سري جي فورس به طور مثال 1080 بهتره؟
ياداشتن سه( دو ) عدد گرافيك رده پايين تر ؟
جهت انجام رندرينگ
منظورم اينه آيا با يك ميزان هزينه مالي آيا به كيفيت نوع كارت بايد هزينه كرد يا تعداد بيشتر تو كارهاي رندرينگ پاسخگويي بهتري دارد ؟(جدا از صحبت در تعداد هسته هاي كودا و رم كارت و باس رابط )
SajjadKhati (11-12-18)
|
|
سلام ...
یکی
AMD>INTEL (11-12-18), DOOM999 (11-12-18), pe3ar6ojah (12-12-18), Speed Racer (12-12-18)
DOOM999 (11-12-18), SajjadKhati (11-12-18)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس فواید اس ال آی و کراس فایر چه چیزی؟
از لحاظ آماری که خیلی افزایش هست اما به طور عملی 50 درصد تقزیبا مدت زمان رندر بهبود پیدا میکنه در زمان کار کشیدن از جی پی یو
DOOM999 (13-12-18), SajjadKhati (12-12-18)
کاربر شهرسختافزار
كاملا صحيح است البته من كاري به موتور بازي ها ندارم (ريل تايم رندرينگ) صحبت سر رندريگ سه بعدي و انيميشن هست كه الان تقريبا بهره برداري تو موتورها بسيار عالي شده به گونه اي كه ميتوان يك كارت گرافيك رو براي فريم 1 و كارت بعدي را براي فريم 2 و الي آخر يا به نحوي كه همزمان هر دو روي يك فريم كار كنند .البته من 2 سال از تكنولوژي دور بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks