من اینا رو پیدا کردم:
Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
200-180 هزار تومن
Q9400
270-300 هزار تومن
Q9300
250 هزار تومن که این مدل رو فقط شندیم هست ولی خودم ندیدم!
در ضمن این قیمت ها تقریبی هست و میانگین گفتم
با درود
میخواستم از دوستان هر کسی خبری از بازار تهران داره بهم بگه که پردازنده های 4 هسته ای در بازار تهران موجود چی هست؟
قصد خرید 4 هسته ای دارم و تا حدود 300 برای پردازنده میتونم هزینه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
من اینا رو پیدا کردم:
Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
200-180 هزار تومن
Q9400
270-300 هزار تومن
Q9300
250 هزار تومن که این مدل رو فقط شندیم هست ولی خودم ندیدم!
در ضمن این قیمت ها تقریبی هست و میانگین گفتم
ViViD (10-11-08)
اینم گزینه خوبی هستش : AM2+ Phenom 9950 - 2.5GHz
قیمت 200
ViViD (10-11-08)
در قدرت AMD شکی نیست ما جامعه طرفداران AMD هستیم اما فعلاً قصد خرید اینتل دارم اگر هم Q9450 یا Q9550 باشه که بهتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم
Q9400 با قیمت 270 الی 285 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD ؟! قدرت ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیز!! قدرت!! همون قدرتی که باعث شده بود اینتل از ترس به خودش بلرزه!! شاید شما خیلی در جریان نبودید، ولی همین دو سه ساله که اینتل یکم نفس میکشه... قبلش راستش خیلی هم جا برای اینتل باز نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (10-11-08), phenom II (29-11-08), sAsAn.K (10-11-08), ViViD (10-11-08)
|
QX9970 price is :1'750'000
New Season
خدا سایت رایان صبا رو خیر بده که همه خبر از قیمتهاش داریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من یک کمی به خودم زحمت دادم یک مقایسه از سایت TomsHardWare گرفتم و این نتایج رو بدست آوردم
CPU:
Intel Core 2 Quad 9450
Intel Core 2 Quad 6600
Amd Phenom 9950
لینک:
Tom's Hardware - Benchmark 3DMark Vantage - CPU
در پایان نتایج البته میدونم که زیاد متناسب هم نیست ولی خالی از لطف هم نباید باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزشته کار نداریم عزیز الان مهم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه الان خرید AMD به صرفه نیست.
این هم قدرت 9950 در فرکانس 3.0 و با 4 هسته ی واقعی نسبت به 6600 با فرکانس 2.4 و 4 هسته ی ...... .
shin08 (10-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks