سلام
یکی از دوستان برق خونده و قرار شده به ما نحوه تعویض خازن برای کارت گرافیک و مادربورد یاد بده
من فقط هویه دارم.چه وسایلی باید تهیه کنم؟
در حدی که خازن یاد کرد بتونیم عوض کنیم.هیتر باید بخریم؟ چنده؟
آیا با هیتر امکان ترکیدن خازن هست؟
ممنون
سلام
یکی از دوستان برق خونده و قرار شده به ما نحوه تعویض خازن برای کارت گرافیک و مادربورد یاد بده
من فقط هویه دارم.چه وسایلی باید تهیه کنم؟
در حدی که خازن یاد کرد بتونیم عوض کنیم.هیتر باید بخریم؟ چنده؟
آیا با هیتر امکان ترکیدن خازن هست؟
ممنون
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 13-07-13 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
خازن های مادربرد و گرافیک بد قلق هستند و بایستی با یک هویه حرفه ای و نوک باریک کار کنید.
یک قلع کش هم نیاز دارید.
روش کار هم اینه که اول یک پایه ی خازن را از پشت برد داغ کنید و با دست به یک طرف بکشید و سپس پایه ی بعدی را داغ کنید و خازن را به طرف دیگه بکشید تا نهایتا بیرون بیاد. اگر قلع پایه ی خازن آب نشد(معمولا روی مادربرد این بدقلقی ها وجود داره) بایستی کمی سیم لحیم به پایش آب کنید تا رها کنه خودش را. بعد هم با قلع کش جای پایه ها را آزاد کنید(از یک طرف هویه را قرار بدید و از طرف دیگه قلع کش) و خازن جدید را با رعایت مثبت منفی نصب کنید
اگر هیتر داشته باشید خیلی بهتره و کار تمیز تر در میاد. معمولا همراه هیتر یک هویه حرفه ای هستش که کار همزمان هیتر و هویه در تعویض خازن میتونه باعث بشه که بعد از تعویض،افراد به راحتی متوجه تعویض خازن ها!
امکان ترکیدن خازن هم وجود نداره. البته بایستی همیشه دقت کنید که در حد امکان کار را کوتاه کنید و گرمای کمتری به برد و اجزای روش بدید.
این لینک آموزش تعویض خازن روی برد را داده
KOOROSH K (14-07-13), life24 (13-07-13), M A H R A D (13-07-13), nima_hl (14-07-13), smrbh (13-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.امکان دارد هویه و هیتر و قلع کش که مد نظرتان هست. یعنی باید چه مشخصه ای داشته باشه؟
عکس یا مدل و نمونه اش بهم نشان دهید؟
راستش تجربه ای ندارم و میخوام اشتباهی خرید نکنم. لطف کردید
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 13-07-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من 3 سال پیش مدل Gordak 952 را خریدم 60 تومن. هزاران ساعت باهاش کار کردم و مشکلی نداشته تا الان. البته نوع های تقلبی و اصلی وجود داره...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت بایستی برید تو بازار و با فروشنده ها صحبت کنید و از مدل های روز بازدید کنید. زیاد سخت نگیرید سر این موضوع... خرابی هیتر خیلی کم هست. فقط مطمئن بشید که هویه تا دمای 480~500 میره و هیتر هم تا 450~480،دقت کنید که سر و صدای اضافی هم نداشته باشه،یعنی رو این موضوع هایی که گفتم با فروشنده مشورت کنید و ازش بخواهید...
قلع کش هم یک سری جنس چینی و تایوانی تو بازار هست که جنس خوبش بدنه فلزی هست و عایق بندی بهتری داره که حدود 20 تومن قیمت داره. برند Proskit کیفیت خوبی داره در ابزار کار(مثل گیره،قلع کش،ابزار تست...)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks