نظر من روی P45 نیست چون P45 اگر با بردی مثل اینتل کاملا مسخره تولید بشه اونموقعه میگم X48 یا X38 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بردی مثل Q Deluxe خیلی برد عالی ای هست اگر بنچ هاشو ببینی میفهمی من چی میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

نمیشه که روی مادربرد DDR3 شما DDR2 بندازی بعد هر موقعه پولدار شدی DDR3 بخری . چون شکل ظاهریشون یکی هست حتی پین هاشون هر دو 240 هست ولی به سوکت های هم نمیخورن !!!
واستا ببینم این P5Q3 Deluxe که اصلا 800 ساپورت نمی کنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

چرا تا حالا نیگا نکرده بودم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی E3 چرا...ساپورت میکنه!...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

راستی قضیه این P5E و P5E3 چیه؟....تو رایان صبا E از E3 گرونتره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پس شد P5Q Deluxe....ای بابا این که 1200 بید...بابا داش حسین الان 2 هفتس مارو سر کار گذاشتیا...الان دیگه کاملا انتخاب بین E3 و Q مشخصه چون در همه زمینه ها E3 بهتره...برد Deluxe هم پیش کش ASUS....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حالا P5E3 بهتره یا P5E!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید