.D3VIL. (14-01-11), aadam (14-01-11), Dark Devil (16-01-11), HoSsEiN.iR (15-01-11), mehrdad_ab (14-01-11), mohamad70 (14-01-11), ripek (14-01-11), ViViD (14-01-11)
سلام به همه دوستان
ازراک جدیدا این مادربرد نیم وجبی رو عرضه کرده
E350M1(m)..jpg
E350M1(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.as...Specifications
همونطور که احتمالا میدونید این مادربردها از پردازنده جدید amd موسوم به Zacate استفاده میکنه
بنظرم نقطه قوت این پلتفرم در 2 چیزه
اول گرافیک 6310 که تا اونجا که میدونم اولین گرافیک آنبردیه که از dx11 پشتیبانی میکنه
دوم مصرف بسیار کمه سیستم که یه چیزی حدود 10-20 وات توی حالت بیکاریه ( یه چیزی نزدیک به صفر )
من خودم از این مادربرد خیلی خوشم اومده ولی مسئله اینه که باید الان روی این برد سفارش بکذارم
بنظر شما با توجه به مسئله گرون شدن برق این برد به قیمت حدود 130 تا 150 تومن استقبال ازش میشه ؟
به این نکته هم توجه داشته باشید که به دلیل مصرف بسیار کم شما با پاور خیلی ارزان قیمت هم میتونید این مادربرد رو تغذیه کنید و به دلیل تولید دمای بسیار کم ، نیاز به کیس با تحویه آنچنانی نخواهید داشت ( قیمت پاور و کیس خیلی کم میشه )
ممنون میشم در مورد این برد نظر بدین یا اگر سئوالی دارید مطرح بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.D3VIL. (14-01-11), aadam (14-01-11), Dark Devil (16-01-11), HoSsEiN.iR (15-01-11), mehrdad_ab (14-01-11), mohamad70 (14-01-11), ripek (14-01-11), ViViD (14-01-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من هم نیما جان مدلی از گیگا رو دیدم و شدیداً دنبالش هستم تا ببینم بازار اگر باشه چه قیمتی هست
این مادربرد واقعاً کارایی بالایی باید داشته باشه اندازه کوچک ولی تقریباً برای یک سیستم خانگی عالی محسوب میشه استفاده از تقریباً آخرین تکنولوژیهای روز دنیا یکی از نکات بسیار عالی این سری هست
هنوز وارد بازار نشده نه؟
Going To Change New HardWare Soon
ممنون که نظر دادینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا الان سفارش بگذاریم دم عید دستمون رو میگیره
متاسفانه سیکل حرکت و ترخیص کالا بسیار کند شده
سلام.
دوستان رنج قیمت تا چه حدی هست؟ + فرکانس پردازنده+ Cache ؟
محدودیت برای نصب کارت گرافیک PCI-Express وجود داره؟
قابلیت OverClocking داره؟ (Safe)
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش حدود 120$ هستش که برسه ایران یه چیزی حدود 150 تومن در میاد ( تو پست اول نوشتم )
فرکانس پردازنده 1.6 گیگاهرتز و 2 مگ کش l2 داره
pci-e 4x داره که برای گرافیکهای رده پائین مناسبه
این سئوال آخرت جالب بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Untitled-1..jpg
این تصویر uefi ( بایوس سابق ) و تب OC Tweaker هستش
احتمالا برد سمپل به زودی به ایران میرسه و سعی میکنم یه سری تست ازش بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش : الان دفترچه مین رو دانلود کردم متاسفانه برای تغییر فرکانس پردازنده آپشنی ندیدم و اکثر تنظیمات برای رم بود
.D3VIL. (14-01-11), aadam (14-01-11), HoSsEiN.iR (15-01-11), ripek (14-01-11)
ممنونم نیما جان.بنظر شما با توجه به مسئله گرون شدن برق این برد به قیمت حدود 130 تا 150 تومن استقبال ازش میشه ؟
به نظر من اصلا ارزش نداره..!
شماث با 100 تومن یک مادربرد AM3/DDR3 میگیرید + دارای PCI-Express 2.0 16x اسلات های PCI ......دیگر هست (قابلیت تعویض پردازنده و گرافیک IGP رو هم بزاریم کنار..)
50 تومن هم میدی برای یک AthlonII 240 که خیلی بهتر از این هست یا Sempron 140 که قابلیت Unlock داشته باشه.
فکر نمیکنم این مادربرد برتری خواصی داشته باشه به جژء سر هم بودن پردازنده + اندازه ؟
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
mehrdad_ab (14-01-11), mohamad70 (14-01-11), ripek (14-01-11)
|
|
شما دقیقا قسمتی از پستم رو که نقل قول کردین در موردش اصلا صحبت نکردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز کل این سیستم میانگین 15 وات مصرف میکنه در صورتی که یک سیستم سمپرون 140 با گرافیک آنبرد حدود 50 وات مصرف میکنه
اینجور که من از صحبتهای شما متوجه شدم این 35 وات رقمی نیست که شما رو ترقیب کنه این مادربرد رو خرید کنید ، درسته ؟
به عبارت دیگه ترجیح میدین برق بیشتری مصرف بشه ولی پردازندتون قویتر باشه
این دقیقا همون چیزیه که دنبالش میگردم که چند نفر مثل شما فکر میکنند و چند نفر مانند من و وحید عزیز فکر میکنیم که این پردازنده که مینیمم نیازهای ما رو براورده میکنه ارزش خرید داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم اگر دوستان دیگه هم نظر خودشون رو بیان کنند
کاربر شهرسختافزار
اسراف و اتلاف منابع توی ایران اینقدر زیاده که
دیگه 35 وات که هیچی 1000 وات هم به چشم نمیاد !!!
این مسئله برای کشور ما استثنا هست و اصلا Power Efficiently
تو ایران معنای خاصی نداره !!
در نتیجه بعید می دونم کسی تو ایران به خاطر این مقدار کاهش توان مصرفی
بخواد از همچین مینی استفاده کنه
ولی در کشورهای دیگه این قضیه قطعا حیاتی تر و مهمتره
( البته شاید بعد از طرح هدفمند شدن یارانه ها این مسئله تغییر کنه !!!)
به نظر من بهتره حساب کنید ببینید 35 وات کاهش مصرف چقد از هزینه برق مصرفی
در ماه کم میکنه تا معلوم بشه هر ماه در واقع چقد پول برمیگرده تو جیب خودمون و بر این
مبنا ارزش این محصول در ایران معلوم بشه
در ضمن بهتره چند تا بنچمارک از کارایی این CPU هم در مقایسه با هم رده های خودش قرار داده بشه تا
از این جهت هم بررسی بشه
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 14-01-11 انجام شده است
nothing is as it seems
یک کامپیوتر معمولی حدود 100 وات مصرف میانگین داره که اگر با یه همچین سیستمی تعویض بشه حدود 80 وات از مصرفش کم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یک کامپیوتر در روز 10 ساعت روشن باشه در ماه 24 کیلو وات اختلاف مصرف داره ( 80*10*30 ) این رقم اگر ضرب در 773 ریال نرخ برق بشه رقمی حدود 1850 تومان میشه
یعنی برای یک دوره یک ساله رقمی حدود 22 هزار تومان
ویرایش یک صفر اشتباه حساب کرده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (15-01-11), Labyrinth (14-01-11), mehrdad_ab (15-01-11), mohamad70 (14-01-11), ripek (14-01-11), ViViD (14-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان توجه داشته باشید از بحث تاپیک نمیخواهم دور بشیم ولی از این به بعد چیزی که خیلی خیلی مهم میشه برای تمام مردم بحث انرژی هست (که البته در خارج از خیلی قبل مهم بوده)
مصرف برق کمتر از من و شما شروع میشه و وقتی با هم جمع کنیم میدونید چقدر میشه..... فکر نکنم بتونیم صفرهاشو بشماریم
بحث بازدهی که این قطعه داره نسبت به مصرفش واقعاً عالی هست
بحث 30 یا 40 وات بالاتر یا 1000 وات بیشتر در جهت اورکلاک کلاً نادیده گرفته میشه چون اونجا فقط مهم بالاتر بردن همه چیز هست ;)
این محصولات واقعاً آینده هست نمایی از آنچه در آینده خواهیم داشت
بحث دوم شما با استفاده از این سیستم واقعاً چه چیزی کم خواهید داشت؟ مصارف روزانه یک سیستم خانگی چیه؟
- استفاده از اینترنت= امکانشو داره
- استفاده از سیستم برای کارهای روزمره ساده مانند جابجایی فایل گوش دادن به موزیک دیدن فیلم>>> با قابلیت HDMI مستقیم به LCD خونه میتونید وصل بشید و لذت ببرید
- استفاده از نرم افزارهای ساده مانند آفیس فتوشاپ اتوکد و و و ...... = امکانش با این هست
- دیگه چکار میکنید؟ بازی= باید جا بیوفته که بازی رو باید با کنسول خودش بازی کنیم (آینده نگری)
- و ......
اگر از لحاظ اگر بخواهیم نگاه کنیم واقعاً من ترجیح میدم اینچنین سیستم کم مصرف و جمع و جوری داشته باشم تا حتی لب تاپ با قیمت بالاتر (سلیقه شخصی)
موفق باشیم وحید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 14-01-11 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
designme (15-01-11), HoSsEiN.iR (15-01-11), Labyrinth (14-01-11), mehrdad_ab (15-01-11), nima_hl (14-01-11), ripek (14-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks