MicroSystem (28-09-09)
کاربر شهرسختافزار
MicroSystem (28-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بعيد ميدونم معماري VIA به پاي اينتل اتم برسه
PUMAOC (28-09-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maya23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا بحال اتم 260 نشنیدم مطمئن هستید مدل رو درست میفرائید ؟
اما در کل هر کدوم ارزونتره رو بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون تینی کلایتنت فقط تصاویر رو از سرور میگیره ونشون میده هیچ بار پردازشی روش نیست که بخواهید هزینه اضافه بابتش پرداخت کنید
اینتل شرکت خوبیه و via هم از قدیم پردازشگرهای خنک میساخته بعید میدونم از لحاظ طول عمر تفاوتی با هم داشته باشند ( قطعات دیگرش خوب باشه و نوسان برق نداشته باشید 100 سال عمر میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
موفق باشید
maya23 (28-09-09)
کاربر شهرسختافزار
بله مدل درست هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تفاوت بيين اين دو مدل مي خوام ؟؟؟
به تعداد زيادي هم مي خواهم بخرم . ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من روی تینی کلاینت اگر cpu xeon آخرین مدل هم بندازید براش فرقی نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maya23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتم زیاد روی cpu ریز نشید چون قرار نیست کاری انجام بده
کلیه پردازشها در سرور انجام میشه و تصویر نهائی روی شبکه برای تینی فرستاده میشه
تمام کاری که تینی باید انجام بده فرستادن ورودیهای کیبرد و ماوس به سرور و گرفتن تصویر از اونه
پس شاید پارامترهای دیگه مثل رزولیشن یا بندویت کارت شبکه مهم باشه ولی cpu پارامتر اصلی نیست به نظرم
موفق باشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks