سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط persianlity برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه ای که برای خرید در نظر دارید چقدر است و کدام شهر تشریف دارید ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
برای کار با نرم افزار ادیوس(ویرایش، تدوین فیلم) چه مادربرد و سی پی یو پیشنهاد می کنید. در حال حاضر با M2NE Asus & Athlon 64 X2 DualCore 4800T نرم افزار هنگ/کرش می کنه و بسته میشه. من میخواستم i3 + Asus H61 بگیرم که با این قیمتها اصلا بهصرفه نیست. مجبور شدم AMD رو انتخاب کنم اما اطلاعی از سیپییو و مادربردهای اون ندارم. در ضمن ممنون میشم در صورت معرفی مادربرد ذکر کنید که چه رم هایی رو ساپورت می کنه. ممنون.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط persianlity برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه ای که برای خرید در نظر دارید چقدر است و کدام شهر تشریف دارید ؟
کاربر شهرسختافزار
حدود 600 - تهرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط persianlity در تاریخ 25-10-12 انجام شده است
با این حدود بودجه بهتره از پلتفرم fm1 استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط persianlity برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3650 یا 3670 حدود 350-300 تومن و مادبرد a75 حدود -200-250 تومن میتونید تهیه کنید
فردا که بازار تعطیله اگر تا شنبه خرید نفرمودید یادآوری کنید تا قیمت دقیق را استعلام کنم
کاربر شهرسختافزار
ترکیب a78M lx با Fx 4100 چطوره (AM3)؟ تو ابن مادربردها از رم ddr2 میشه استفاده کرد؟ با کانفیگ شما، مشکلی برای رندر ادیوس پیش نمیاد؟با این حدود بودجه بهتره از پلتفرم fm1 استفاده کنید
آخرین ویرایش توسط persianlity در تاریخ 25-10-12 انجام شده است
fx 4100 به نفرین حق نمیارزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط persianlity برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نظرتون رو این کانفیگه بنظرم 955 خرید بفرمائید که قیمتی حدود 290 تومن داره
حتما از رم ddr3 استفاده کنید که برای کار شما لازم است
اگر بتونید بودجتون را طوری تنظیم کنید که یک کارت nvidia از سری x40 مثلا 240 یا 640 تهیه کنید خیلی در کار کمکتون میکنه
mehrdad_ab (25-10-12), persianlity (26-10-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از راهنمایی شما ممنونم. مادربرد Asus-A75 + سیپییو 3850 خریدم. البته دنبال 3870 K گشتم پیدا نشد. گرافیک هم geforce 8600 1G داشتم که با هم خوب ست شدن و تا الانم به مشکلی بر نخوردم.
nima_hl (26-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks