پیشنهادم GIGABYTE 970A-DS3P
قیمت 325
با سلام ..دوستان چندی پیش از بچه های پرشین تولز یه مادربرد دست دو با قیمت 250 گرفتم که چند روزی بیشتر برام کار نکرد ..و دور دست دو رو خط کشیدم ..الان میخوام یه برد بگیرم با هزینه حدودا 280 ولی بین برند های الیت گروپ و ازراک و ام اس ای موندم ..سی پی یو من فنوم 2 555 و گرافیک هم 5670 .این مادربرد رو مد نظرم msi 970a-g43هست به نظرتون خوبه یا پیشنهادهای دیگه ای دارید ..ممنون
|
darvishkhoob (09-01-15), mohamad23 (09-01-15)
ممنون ولی به خاطر اون برد قبلی دستم خالی شد ..و قیمت این برد فکر کنم بیشتر باشه .البته قصد جسارت ندارم چکار کنم که دستم خالیه .پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohamad23 در تاریخ 09-01-15 انجام شده است
این برد دوست عزیز ارزش هزینه بیشتر دارد . با توجه به تغذیه قدرتمند ir power stage و کیفیت المان های دیگه . راستی برد خودتون رو اگر تمایل داشتی هماهنگ کنید برای تست برام بفرستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (09-01-15), hamed 111 (10-01-15), mohamad23 (10-01-15)
بنظرم برد انتخابی خودتون ,بهترین انتخابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI 970A-G43
mohamad23 (10-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks