ای بابا نشد که بشه ولی بهر حال متشکر از وقتی که گذاشتی,مرسی اقا ممنونم*
ای بابا نشد که بشه ولی بهر حال متشکر از وقتی که گذاشتی,مرسی اقا ممنونم*
|
اییییی خدااااااا من ازینا دوس دارم!!!! ینی میشه؟؟؟ میدونم این یه کیس مولتی مدیا HTPCهستش ولی ظاهرا جا واسه نصب بقیه چیزا داره ببین داره یا نه؟(خودش نوشته این مدل فول سایز هست)/ تو سایت امازون زده 480 دلار فک کنم ازین سایتای خرید از امازون تو ایران سفارش بدیم تا برسه ایران میشه حدود 2/400.اینا که میرن هر روز اورکلاک میکنن روزی یه میلیون سی پی و مادر برد دود میکنن میره هوا یه دونه ازینا بخرن بیان عکسشو بزارن با چیزای داخلش ما ببینیم..شایدم خودم خریدم ولی ازین سایتا میترسم الانم پول بیکار ندارم . ولی خیلی تو فکرش هستم! ینی فراری و لامبورگینیه کیسها هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه مدل هم داره تو اون قسمت جلو نمایشش یه ال سی دی کوچیک داره صفحه مانیتورتون رو توش نمایش میده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 26-01-15 انجام شده است
یه سوال چون نمیخواستم تاپیک جدید بزنم همینجا مطرح میکنم این مادربردایی که 2 تا 4کارت گرافیک رو ساپورت میکنه چه جوری ازونا کار میکشه ینی اونها جدا جدا کار میکنن ؟/یا مادر برد کارو بین اونا تقسیم میکنه ؟یا مادر برد بار رو به اولی میده سرریز فشار رو به بقیه به نوبت انتقال میده؟؟ وبرای خروجی گرفتن مثلا روی مانیتور شماره یک اگه از خروجی کارت شماره 1 استفاده بکنی ایا پردازش گارت 2 و3 و4 هم تو نمایش خروجی از نظر قدرت رندرینگ نمایش تائثیر دارن یا نه// کلا داستان این مادربردهای چند GPUچی هستش؟/ ممنون ومتشکر..یه نمونه از ارزونترین ماردبردا ازین سری رو تو مارک ایسوس معرفی بکنید و بفرمایید این دسته مادربردها با چه نشانی یا پسوندی تو اسمشون شناخته میشن وبهشون چی میگن...متشکر
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 27-01-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks