YosefFaraji (08-02-15)
310 مادربردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
340 پردازنده
YosefFaraji (08-02-15)
سلام.یکی از دوستان مادربرد Asus H87-PROداره با قیمت 330 .قیمتش مناسبه بخرمش؟
یه سوال خیلی مهم هم داشتم.الان من مین ، سی پی یو و رم ها رو ارتقا بدم ،میتونم ویندوز قبلی رو بالا بیارم ؟چون بعضی از برنامه ها نصبه که لایسنسشو خریداری کردم و فقط رو همین سیستم هم کار میکنه.تو سایت خود نرم افزار نوشته که برای تعویض ویندوز مشکلی نداره و دوباره کار میکنه ولی فقط روی همون سیستم.الان من مادربرد رو عوض کنم به عنوان یه سیستم دیگه میشناسدش؟
|
بله بعنوان یه سیستم دیگه میشناستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (12-02-15), YosefFaraji (12-02-15)
اگر مادربرد قبلیت هم اینتل بوده . به احتمال زیاد با رفتن تو safe mode و پاک کردن درایورهای قبلی احتمال کارکردن روی این سخت افزار جدید هم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره رجیستر برنامه ها بستگی داره از چه مشخصه سیستم برای ثبت استفاده کند . اگر مک آدزس باشه خیر نمیشه.
M3RS4D 50062 (12-02-15), YosefFaraji (12-02-15)
بله هر دو اینتل هست.چه درایوراهایی باید پاک بشه؟ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام درایورهای نصب شده از چیپست تا کارت گرافیک و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (12-02-15), YosefFaraji (12-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks