برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادربرد میخوام تا 250 تومان خیلیم حساسم کمکم کنین دوستان 1155 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادربرد میخوام تا 250 تومان خیلیم حساسم کمکم کنین دوستان 1155 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما ابتدا کاربری و توقعات خودتون از سیستم رو به همراه مشخصات سایر قطعات دیگه ای که در نظر گرفتید شامل کارت گرافیکی و پردازنده و ... رو ذکر کنید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.
nothing is as it seems
من گرافیک 6790 انتخاب کردم cpu ای3 ممکنه بعدا بکنم ای5 رمم فعلا 4 دارم پاور هم 535 گرین انتخاب کردم سیستم واسه گیم و سایر کارا میخوام مادربرد خیلی مهمه واسم چون نمیخوام بعدا اونو عوض کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تو این رنج قیمت ، دو مدل زیر انتخاب های بسیار حرفه ای و مناسبی هستند:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farokhe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS P8P67 Pro
MSI P67A GD55
هر دو مدل حدود 250 الی 260 تومن قیمت دارند. دارای امکانات بسیار حرفه ای برای اورکلاک هستند. از قابلیت های CrossFireX و SLI با کانفیگ x8/x8 پشتیبانی میکنند. دارای پورت های USB 3.0 و SATA III هم هستند و
از نسل آینده پردازنده های اینتل هم با نام Ivy Bridge پشتیبانی خواهند کرد.
یک مدل هم از ASRock هستش که قیمت پایین تری داره ( حدود 220 تومن ) ولی از لحاظ امکانات ، چیزی از دو مدل بالا کم نداره. این مین بورد در صورتی انتخاب کنید که در آینده قصد استفاده از حالت SLI یا CrossFire رو ندارید. چون از این قابلیت پشتیبانی نمی کند.
ASRock Fatal1ty Performance
برای مشاهده اطلاعات فنی هر مین بورد بر روی اسم اون کلیلک کنید.
سوالی بود بفرمایید.
nothing is as it seems
درست سری های z از همه بهترند ودر مورد ازراک نظرتون چیه
آخرین ویرایش توسط farokhe در تاریخ 18-03-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازار شیراز رو گشتم پیدا نکردم، برای خرید اینترنتی کدوم سایت معتبرتره ؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این مادربورد منسوخ شده یک تاپیک جدید ایجاد کنید و درخواست خود رو اونجا بیان کنید تا راهنمایی های لازم رو به شما دوستان و بنده بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط poyul برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
New Season
دوست عزیز چرا اشارهای به سری z نکردید گیگا یک مدل z داره 220 تومانه p8p67 چی مدل گیگا هم اینه
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=6150
اگه کمو کاستی داره بگو
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز یه نگاهی به این تاپیک بندازید ، جواب سوالاتتون رو می گیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farokhe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری Z هیچ برتری خاصی نسبت به سری P نداره. فقط استفاده از گرافیک مجتمع در کنار گرافیک جداگانه و قابلیت SSD Caching که هیچ کدوم فکر نمی کنم به درد شما بخوره.
نظر بنده همون سه مدل مین بورد بود که خدمتتون معرفی کردم. تصمیم نهایی با خودتون
nothing is as it seems
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks