mehrdad_ab (12-03-12)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون پس اینم قدمیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب شد فهمیدم واقعا هر کی یه سیستمی میگه ولی کسی درست وحسابی یه سیستمی رو پیشنهاد نمیده همه اونی که خودشون مورد نظرشون هست میدن
مهرداد جان از شما هم ممنونم به خاطر راهنمایی
پیشنهاد شما رو هم حتما پرس و جو می کنم
خیلی ممنون
mehrdad_ab (12-03-12)
کاربر شهرسختافزار
اقا مهرداد این سیستم رو ببین چطوره اینو یکی از فامیلامون چند ماه پیش خریده و خیلی خوبه سیستمی که شما گفتید از این بالاتره یا ؟؟؟
GIGABYTE-P41T-D3
Dual Core E5700 فکر کنم اینتل هست
Apacer 4GB
XFX-ATI-4350-1G یا XFX-ATI-4356-1G
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مادربرد/پردازنده ای که لیست کردین مربوط به سوکت 775 اینتل ( سال 2008) هستش . مشابه این سیستم رو من اون موقع خرید کردم / گرافیک هم مصداق همین قضیه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortaza2006 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Moein (14-03-12), mortaza2006 (14-03-12), Rezasam1 (14-03-12), smrbh (14-03-12)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون (چوخ یاشا قارداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مهرداد جان خیلی عالی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس نتیجه می گیرم که این سیستمی که پیشنهاد کردید از این لیستهای من چند سروگردن بالاتره یعنی این لیست
m5a78l le asus
Cpu=Athlon2 x3 445 amd
Ram=2*2 1333
Vga=XFX 5550 DDR3 1G
خیلی ممنون از تمام دوستان انجمنتون عالی هست
mehrdad_ab (15-03-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks