عزیز جان اگه بخواد q6600 بگیره باید مغز خز خورده باشه تا e8400 وQ9300 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز جان اگه بخواد q6600 بگیره باید مغز خز خورده باشه تا e8400 وQ9300 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
|
اول اینکه معدب باش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم قیمت Q6600 و کاراییش نسبت به هر دو CPU ای که گفتی کمتر و بیشتره !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز e8500 از q9300 & q6600 قوی تر اورکلاکش هم راحت تره نسبت به 4 هسته ای<منبع هم tom's hardware> ضمننا الان q9300 با قیمت 280 q6600 با قیمت 215 و e8500 با قیمت 211 تو ایران عرضه می شه منبع rayansaba.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 08-08-08 انجام شده است
New Season
من q6600 رو باکس 186 و tray هم 170 قیمت دارم داداش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
215 فکر کنم مال 3 ماه پیشه (رایان صبا منبع نمیشه!)------ قافیه دار شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (09-08-08)
ًQ6600 به قیمت 190 هزار تو ایران موجود هست که به صورت تری قیمتی حول و حوش 160 داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رایان صبا که 10 هزار بالای قیمت بازار زده !من که دیدم زده بود 195 که تو بازار 185 میتونی گیر بیاری !
در کل دو هسته ای به صرفه نیست چندی دیگه میبینی که چند هسته ای ها بازار را ازان خود کردند !
من خودم دو هسته ای داشتم و منفجرش کردم ! ولی از 3Dmark 06 از 4000 هزار امتیاز CPU بالاتر نتونستم بگیرم که Q6600 در حالت معمولی 3600 تا میگیره ! چه برسه به اورش!
به زودی هم نتایج اورکلاک Q6600 را در فروم قرار میدم . فقط فن برسه به دستم چون تازه فردا میخواد ارسال بشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks