بله انتخاب خوبیه فقط مادر بورد رو بهتره h55 بگیرید فرق چندانی با H57 نداره
رم هم با همه چی کار میکنه
کاربر شهرسختافزار
سلام
ایا قطعات انتخابی در سیستم زیر با هم مچ هستند؟ برای این سیستم یه رم پیشنهاد بدید..
لطفا قیمت این قطعات رو هم حدودش رو بفرمایید..
همین قطعات را قیمت بدید و درلیست باشه چون بقیه رو دارم..
مورد استفاده هم برای دانلود افلاین-تماشای فیلم و سریال و گاها بازی.. یعنی زیاد اهل بازی نیستم ولی جوری باشه که اکثر بازیها رو هم ساپورت کنه..
Main: GIGABYTE - H57M-USB3
CPU: Intel Core i3 - 3.06GHz - 540
VGA: asus - GeForce 9600GT - 1GB
RAM: ????
DVD RW: philips 22x or plextor 751a
Case+power: Green Magnum+535 wat
رم هم با همه چی کار میکنه
PALERMO (26-04-10)
کاربر شهرسختافزار
فرقی که داره مادربوردh57 ازusb3 پشتیبانی میکنه ولیh55 نه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا نظر دوستان از کیفیت کاری و جنس ابن مادربورد چیه؟ اصلا خوبه یا نه؟ رم تا چقدر می تونه ساپورت کنه"
گرافیم انبرد روی این مین چیه و چقدر توانایی اجرای بازیها رو داره..
لطفا برای این سیستم یه رم خوب با باس1333 دو گیگ پیشنهاد بدید..
هزینه این مادربورد+سی پی یو چقدر میشه؟ با این مقدارهزینه ایا انتخاب بهتری ازپلتفورمamd وجود داره یا نه؟ مثلا سرعت-کیفیت- قدرت سیستم و ستیر مواردی رو که دوستان صاحب نظرمی دونند..
خواهش سایر دوستان هم نظرشون رو بدهند تا با مشاوره بهتراقدام به خرید کنم..
ممنون
ripek (26-04-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز. يه چيزي که کاملا مشخصه اينه که وقتي از برندهاي معتبر و با کيفيت قطعه تهيه کنيد عدم همخواني خيلي بعيده پيش بياد. اما اينکه انتخاب بهينه باشه بنده با قطعات انخابيتون زياد موافق نيستم. اول اينو بگم که اين فرمايسش شما که مادربوردهاي H55 داراي USB 3.0 نيستند رد ميشه. چون در حال حاضر USB 3.0 و Sata III v اصلا روي چيپها نيستش و بوسيله يه چيپ مخصوص(گاهخا با مارک NEC) ايجاد شده. اينم يه مدرک:
http://www.intel.com/products/deskto...7-overview.htm
يعني مادربورد H55 هم مي تونه USB 3.0 داشته باشه.
گرافيک آنبورد روي اين بورد خويه اما نه در حدي که بازيهاي جديد رو در حد مطلوب ساپورت کنه. شما اگر بخواين بازيهاي جديد رو روي سيستمتون در حد مطلوب بتونيد اجرا کندي بايد حداقل يه گرافيک ATI Radeon HD5670 با قيمت حداقل 140000 تومان تهيه کنيد. (600GT ديگه کاملا از رده خارج هست. ضمنا گرافيکهاي برند Asus رو به سبب قيمت بالا اصلا پيشنهاد نمي کنم. برند MSI و حتي Giga از اون ارزونترن و کيفيتشونم خوبه.
RAM هم Dual 4GB Crucial Ballistix DDR3/Bus 1333Mhz رو پيشنهاد مي کنم با قيمت حدودي 125000 تومان.
DVD Writer انتخابيتون عاليه. شک نکنيد. پاورتون هم خوبه و فکر نکنم کم بياره. کيستونم خوبه.
اما CPU و M.B شما تا مشخص نکنيد که چقدر مي تونيد هزينه کنيد نميشه نظر داد که انتخاب بهينه چقدر خواهد بود.
پس اول تعيين کنيد چقدر مي تونيد هزينه کنيد تا راهنمائيتون کنم.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز. يه چيزي که کاملا مشخصه اينه که وقتي از برندهاي معتبر و با کيفيت قطعه تهيه کنيد عدم همخواني خيلي بعيده پيش بياد. اما اينکه انتخاب بهينه باشه بنده با قطعات انخابيتون زياد موافق نيستم. اول اينو بگم که اين فرمايسش شما که مادربوردهاي H55 داراي USB 3.0 نيستند رد ميشه. چون در حال حاضر USB 3.0 و Sata III v اصلا روي چيپها نيستش و بوسيله يه چيپ مخصوص(گاهخا با مارک NEC) ايجاد شده. اينم يه مدرک:
http://www.intel.com/products/deskto...7-overview.htm
يعني مادربورد H55 هم مي تونه USB 3.0 داشته باشه.
گرافيک آنبورد روي اين بورد خويه اما نه در حدي که بازيهاي جديد رو در حد مطلوب ساپورت کنه. شما اگر بخواين بازيهاي جديد رو روي سيستمتون در حد مطلوب بتونيد اجرا کندي بايد حداقل يه گرافيک ATI Radeon HD5670 با قيمت حداقل 140000 تومان تهيه کنيد. (600GT ديگه کاملا از رده خارج هست. ضمنا گرافيکهاي برند Asus رو به سبب قيمت بالا اصلا پيشنهاد نمي کنم. برند MSI و حتي Giga از اون ارزونترن و کيفيتشونم خوبه.
RAM هم Dual 4GB Crucial Ballistix DDR3/Bus 1333Mhz رو پيشنهاد مي کنم با قيمت حدودي 125000 تومان.
DVD Writer انتخابيتون عاليه. شک نکنيد. پاورتون هم خوبه و فکر نکنم کم بياره. کيستونم خوبه.
اما CPU و M.B شما تا مشخص نکنيد که چقدر مي تونيد هزينه کنيد نميشه نظر داد که انتخاب بهينه چقدر خواهد بود.
پس اول تعيين کنيد چقدر مي تونيد هزينه کنيد تا راهنمائيتون کنم.
کاربر شهرسختافزار
باز هم مشکل چند پسته شدن سايت تکرار شد. از مديران مي خوام هر چه زودتر به اين مساله رسيدگي کنن. داره معزل بزرگي ميشه.
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکرازشمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مین و سی پی یو خوب و با کیفیت که کارایی و عملکرد و سرعت بالایی داشته باشه رو معرفی کنید برند مین هم فقط گیگا باشه با ایسوس..
برای این دو می تونم تا 350 هزینه کنم انتخاب من هم برای پردازند از چیپ1156 هست..
یه فلاش بک اینجا بگیرم: بینE8400 و i3 کدوم یک انتخاب معقول تری هست؟
رم 4 گیگ زیاده و نمی تونم اینقدر هزینه کنم فکر می کنم همون2 گیگ برا این سیستم کافیه....
گراقیک هم تا همون حول و حوش 140--50 می تونم هزینه کنم.. قیمت ATI Radeon HD5770چنده؟ اگه بجای گرافیک 5670 ایم گرافیک رو بردارم چقدرباید هزینه اضافه کنم؟
کاربر شهرسختافزار
با تشکرازشمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مین و سی پی یو خوب و با کیفیت که کارایی و عملکرد و سرعت بالایی داشته باشه رو معرفی کنید برند مین هم فقط گیگا باشه با ایسوس..
رم 4 گیگ زیاده و نمی تونم اینقدر هزینه کنم فکر می کنم همون2 گیگ برا این سیستم کافیه....
گراقیک هم تا همون حول و حوش 140--50 می تونم هزینه کنم.. قیمت ATI Radeon HD5770چنده؟ اگه بجای گرافیک 5670 ایم گرافیک رو بردارم چقدرباید هزینه اضافه کنم؟
کاربر شهرسختافزار
reza76622201 (27-04-10)
کاربر شهرسختافزار
عزيز. بين Core i3 و Core 2 Duo Exxxx صد در صد انتخاب Core i3 معقولتره. چون 32nm هست و معماري جديدتر و پيشرفته تري داره.
پيشنهاد بنده اينه که شما يه کم بيشتر هزينه کنيد و Core i5-750 Box با قيمت حدودي 210000 تومان و M.B Gigabyte P55AUD3 با قيمت حدودي 170000 تومان تهيه کنيد.
قيمت 5770 از برند معتبر بالاي 200000 تومانه. بعد از 5670 گرافيک 5750 بالاتره که قيمتشم حدود 180000 تومانه.
ديگه خودتون حساب و کتابهاتونو بکنيد ببينيد چکار مي تونيد بکنيد.
سوالي بود در خدمتم.
PALERMO (28-04-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks