از استارتر پست ممنونم چون واقعا من هم با همچین بودجه ای مجبورم یه سیستم جدید جمع کنم البته فقط کیس و قطعات داخلی اصلی اون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم یه سیستم با راهنمایی دوستان جمع کردم که خیلی خوب بود . که تاپیک هاش هنوزم هست ... خیلی هم ممنونم از دوستان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال من این که :
1. اگر ODD , HDD از لیست بالا حذف بشه ( چون دارم ) چه قطعات بهتر دیگه ای پیشنهاد میدید ؟...
2. نظرتون راجع به مین های شرکت MSI - Asus - Gigabyte در همین رده چیه ؟ ... در صورت امکان برای هر برند یک یا دو مدل از بهترین ها را معرفی کنید .
3. آیا نوع و ورژن سیستم عامل علاوه بر ورژن نرم افزار استفاده ای ، تاثیری محسوس در روند رندرگیری دارد ؟...
4.تغییر در cpu ( مدل های گران تر ) چند درصد در افزایش راندمان و کیفیت کار تاثیر داره ؟ آیا به صرفه هست یا نه ؟! ...
5. به دلیل نیاز فوری و کاهش محسوس قیمت نیازمند راهنمایی سریع هستم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks