درود.
دوست عزیز،لطفا این 3 شاخص زیر رو دقیق ذکر کنید تا بتونیم راهنمایی لازم رو خدمتون داشته باشیم:
1-لیست قطعات مورد نیاز
2-سقف بودجه
3-نوع کاربری و استفاده ی سیستم(نرم افزارهای مورد استفاده روزمره کاربر)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من میخام یه سیستم جدید بخرم اما در مورد گرافیک و مادر بورد و سی پی یو موندم
فروشنده بهم مادربورد گیگابایت رو پیشنهاد داد اما مادر بورد قبلی من گیگا بود و سوخت البته تعمیر شد و الان 5 ساله داره کار میکنه.فکر کنم گیگا با توجه به قیمتش تو بورسه اما من بین گیگا و استروک و ایسوس موندم به نظر شما ازچه مارک بگیرم که حدودا150- 160 تومن قیمتش باشه, وامکاناتشم خوب باشه( مثلا سرعت حافظه 1800 به بالا و درگاه پی سی ای معمولی واسه مودم و کپچر کارت و اگه بشه یو اس بی 3 داشته باشه و قابلیت read)
نظرتون در موردasus p7h55 یاasrock p67 چیه؟کلا چی پیشنهاد میکنین و از کدوم برند؟
اگه بخام ای ام دی بگیرم با این پول چه مادر بوردی پیشنهاد میکنین وکدوم سی پی یو باشه که پولش درحدi3 باشه؟کلا ای ام دی بهتره یا نه چه مزیتی داره؟
مادربورد M5A78L LE یا M5A78L-MUSB3 ASUS چطوره به نظرتون واسه ای ام دی.شما چه مدلی رو ترجیح میدید به جز اینا؟
گرافیک میخام 5670 یا sapphire 6670 بگیرم نظرتون چیه؟
سی پی یو میخام i3 2130 بگیرم.
پاور چی بگیرم و چند وات؟ مگه کیس خودش پاور نداره قبلا روش بود فکر کنم.
راستی قیمتاشم بگین لطفاا
ببخشید خیلی سوال کردم.ممنون اگه راهنمای کنید.
|
|
کاربر شهرسختافزار
aligh22 (15-06-12), P A R H A M (15-06-12), Rezasam1 (14-06-12), Shahryar (14-06-12), smrbh (14-06-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام راستش من این سوالو تو یه سایت دیگه کردم و اما .... میخام بیشتر بدونم لطفا به این صفحه برین ومطالبو بخونین و نظرتون رو در مورد مطالبش بدید لطف میکنین اگه راهنمای کنینhttp://www.forum.asandownload.com/sh...ad.php?t=17448
آخرین ویرایش توسط aligh22 در تاریخ 16-06-12 انجام شده است علت: جواب ندادن کسی
کاربر شهرسختافزار
کسی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا شما پاسخ سئوالی که شده رو ندین که نمی تونیم راهنمائیتون کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aligh22 (18-06-12), Over_Cracker (20-06-12), Rezasam1 (17-06-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه سیستم میخام با قیمت 1 تا 1.200 واسه کارای معمولی خونگی میخام ولی میخام از نظر بازی کامپیوتری یه مقدار قوی باشه و چند سال به روز باشه واسه بازی
نظرتون در مورد این سیستم چیه
cpu : intel core i3 2130
gr sapphire 6770
m.b : asrock p67 pro3
ram : 2* 2 gb asata 1600
psu : green 530a-eu
hdd:seagate 500gb 7200
case :magnum 2
monitor :samsung led s19g310n
odd : samsung 24x sata
راستش من در مورد مادر بورد بین p8h67 از ایسوس و GA-Z68P-DS3 از گیگا و asrock p67 pro3 شک دارم به نظرتون کدوم بهتره؟شما کدومو ترجیح میدید.مادر بورد خوب دیگه ای سراغ دارید که سرعت رمش 1600 و usb 3 داشته باشه؟
نظرتون در مورد گرافیک چیه مناسبه؟sapphire 6670 چطوره قدرتش کمه واسه من؟
I3 2130 الان تو بازار هست؟
پاورش قدرتش زیاد نیست؟
amd بهتره یا اینتل و کدوم سیستم amd رو پیشنهاد میکنید ؟
کلا منو راهنمای کنید لطفا.
آخرین ویرایش توسط aligh22 در تاریخ 20-06-12 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس چی شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون شک پلتفرم اینتل رو پیشنهاد می کنم
پاور مناسب هستش
2120 و 30 رو موجود ندیدم .پردازنده یا2100 بردارین .یا 2400
گرافیک رو 6750 بردارین
مادربرد گیگا رو ترجیح می دم .اما اگر امکاناتی مثل سوئیچینگ گرافیک و ... براتون مدنظر نیست از چیپ یا p67 / H67 استفاده و مازاد هزینه رو برای خرید پردازنده ی 2400 کنار بزارین .
و در کل سیستمی که لیست کردین مناسب هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام ممنون که جواب دادید لطفا بازم راهنمای کنید
1-کیفیت مادر بورد گیگا چطوره من چند سال پیش از مادر بورد گیگا خریدم (rz 2004) اما بعد از یک سال سوخت البته تعمیر شد و هنوز داره کار میکنه برام.واسه همین از گیگا میترسم نظر شما چیه در مورد کیفیتش؟
2-مادر بورد GA-Z68P-DS3 رو usb 3 نداره این مهمه به نظرتون ؟بعدا میشه رو سیستم usb 3 نصب کرد؟
3-سوئیچینگ گرافیک چقدر تاثیر داره و اهمیت داره رو گرافیک سیستم؟ اگه از کارت گرافیک قوی مثل 6750 یا 6770 استفاده کنم نبود سویچینگ احساس میشه؟
4-مادر بورد asrock p67 pro3 کیفیتش خوبه؟
5- 2400 i3 هست یا i5 و قیمتش چنده؟واسه من استفاده ازش به صرفه هست با توجه به قیمتش؟
6-مطمینید گرافیک 6750 sapphire قدرتش مناسبه؟
ببخشید که زیاد شد سوالات
ممنون میشم اگه لطف کنید کامل راهنمای کنید.
آخرین ویرایش توسط aligh22 در تاریخ 25-06-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
سلام؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم؛
چشم؛
1-مادربردهای گیگابایت از کیفیت مطلوبی برخوردارن و روی همین قضیه ای که چندسال پیش به بار آورد گارانتی معتبری رو ارائه کرد. در حال حاضر جز حرفه ای ترین برندهای دنیا هستش . به هر حال شما با توجه به بودجه ای که دارین و امکاناتی که چندین برند دریک بودجه ی مشخص به شما ارائه میده ، خرید کنید.
2-به نظرم بهتره ماردبردی انتخاب کنید که درگاه usb3 رو داشته باشه . این امکان هست که با اضافه کردن کارت usb3 از اون استفاده کنید ، اما به شخصه ترجیم می دم با هزینه ای که قراره برای خرید مادربرد کنار بزارم ، مادربردم این درگاه رو داشته باشه.
3-منظور از سوئیچینگ ، حالت کراس یا اس ال آی نیست . با سوئیچینگ ، سیستم میتونه زمانی که زیر بار نیست ، مثلاً دانلود و بخصوص دانلودهای شبانه ، گرافیک اصلی سیستم خاموش شده و با گرافیک روی مادربرد کار کنید که تاثیر بسزایی روی نویز حاصله و برق مصرفی خواهد داشت.
4-بله ،کیفیت مطلوبی داره
5- پردازنده 2400 ، corei5 هستش ، و حدود 360 تومن قیمت داره . ( کمی قیمتش بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
6-برای گرافیک هم ،بودجتون تعیین می کنه . به من باشه میگم 6990 بگیرین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (25-06-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks