برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تست رو با q6600 گرفتن.
در خیلی از فروم ها بیشتر از q6600 استفاده میکنن.
ولی اغلب خنک کننده ابی دارن.
در صورت خرید این cpu با کولری که فکر کنم اقا عماد شما هم دارید .
نهایت رو همین 400 بیشتر نه حساب کنیم.
ایا در 3.6 میتونیم درجه حرارت قابل قبولی داشته باشیم.
و مورد دوم اقا عماد عزیز من در بیشتر از 80% سایتهای وفرومهای خارجی استفاده از دو هسته ای ها رو بر روی چیپهای انودیا حتی 790ultra میبینم.وبندرت هم 4 هسته ای اون هم 9650 و 9770 در سطح حرفه ای دلیلش پتانسیل کمتر برای اورکلاکه.
بیشتر از e8400 استفاده میکنن.
حتی از e8500 هم استفاده کمی میشه.در صورت استفاده هم مولتی رو روی 9 قرار میدن.و پایین تر.
لطفا منو راهنمایی کنید.
پس در این صورت
q6600
e8400
بیشتر استفاده میشن.
و e8500
q9450
کمتر
با دلایلی که شما گفتید.پس ایا جدید بودن این پردازنده ها
و یا قیمت
و یا اختلاف کم باعث میشه.
نظر خودم هم بیشتر روی
e8500 , 8400
ولی دیگه فردا میخرم.
از بس به روی مادربورد نگاه کردم دارم دیونه میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت نخریدن q9450
که دارای حدود 400 هزار تومان بودجه است
میتونم یک هارد 500 دیگه هم به سیستم اضافه کنم که خیلی بهش نیاز دارم .و raid رو برای اولین بار تجربه کنم.
خواهشن کمکم کنید.تا از این چند دلی بیرون بیام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اون نتیجه بالایی با 462 فرکانس مسیر و 3.7 q9450 قلقلکم میده
با این وضع ایا شما بودید برای استیبل دائم وکم خطر برای این مادر بورد از چه فرکانس مسیری استفاده می کردید.
و چنان چه میدونید.
این پردازنده sse4.1 که 54 دستور عمل جدید ارتقا داده شده است.که بیشتر sse4 ارتقا داده شده هست رو داره+45 نانو + 12 مگا بایت L2 و 820 میلیون ترانزیستور.در مقابل 586 .65 ها
خلاصه نمیدونم بدادم برسید
Bookmarks