ENASAP (16-10-16), SajjadKhati (16-10-16)
|
|
من فکر میکردم مادربردهای گیگابایت مدلهایی که پسوند UD دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدUltra Durable بوده و دارای طول عمر بالا هستند! ولی طبق لینک زیر ظاهراً حتی مادربردهای GA-H110M-S2PH و GA-H110M-S2PV هم Ultra Durable هستند!
GIGABYTE - Motherboard - Ultra Durable™ Series
پس مدلهایی که پسوند UD دارند چی هستند؟ چه فرقی با بقیه دارند؟
همین بردی که معرفی کردم تماما مشخصات یک برد با مشخصاتی که شما خواستید دارد . اونها هم دارای لوگو نشان ULTRA DURABLE INSIST هستند . بردی که معرفی کردم به همراه یک پاور مناسب و یک خنک کننده خوب سالها 24/7 کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ultra Durable™ Series - H170
GIGABYTE - Motherboard - Ultra Durable™ Series
ENASAP (17-10-16)
ممنون از راهنماییتان، همین برد رو میخواهم تهیه کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این مادربرد با یک سی.پی.یو i7-6700 و SSD + DVD RW + HDD + 16GB RAM بدون کارت گرافیک (چون اصلاً کار گرافیکی ندارند) چه پاوری پیشنهاد میکنید؟ برند؟ مدل؟
چه کولری برای cpu مناسبه؟ اورکلاک نمیکنند!
چه کیسی؟ چون قراره 24 ساعته کار کنه تهویه خوب باشه و کولر هم جا بشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks