با این برنامه شات بگیر ببینیم:
securable
اگه نتونستی دانلود کنی تو گوگل دنبالش بگرد
شات نذاشتی که برادر؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزار ببینیم
با این برنامه شات بگیر ببینیم:
securable
اگه نتونستی دانلود کنی تو گوگل دنبالش بگرد
دوست عزیز شاتم رو تو پیج قبل گذاشتم!!!
- - - Updated - - -
http://www.uplooder.net/img/image/95...-24_211559.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اون چیز خاصی معلم نمیشه...
با اون برنامه ای که من گفتم شات بگیر...اون تیر خلاصو میزنه...
مگه شما منظورتون نرم افزار سکوربل نبود خوب تو شات گذاشتم دیگه!!!
یه نمونه شات با اون برنامه که از سیستم خودم گرفتم:
شات سیستم من
این نشون میده که سیستم من پشتیبانی میکنه
|
احسنت...(ببخشید اینترنت من امروز سرعتش اومده پایین)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب با توجه به این شات سیستم شما ازWindows Xp Mode پشتیبانی میکنه
ولی در مورد vmware باید ابتدا تنظیمات بایوس رو صورت بدید....
بازم تاکید میکنم راه اصولی اینه که سخت افزارایی که میخای رو بخری و نصب کنی ، بعد ویندوزای الآنت رو پاک کنی ، یه ویندوز 64 بیتی درست و درمون نصب کنی بعد توی اون هر کدوم ازWindows Xp Mode یا vmware رو خاستی نصب کنی(اگه تحقیق کنی Windows Xp Mode بهتره ، مخصوصا برای کارای سبک)
به هر حال اگه میخایی تنظیم بایوس مادربردت رو انجام بدی پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید بسازی تا اونجا آقا امید و نیما جان قدم به قدم راهنماییت کنن.....
AMD>INTEL (15-11-14)
اقا امید و نیما جان لطفا منو در تنظیم بایوس راهنمایی کنید؟!
توقسمت بایوس uefi مادربرد گیگا بایت من نوشته intel veruzalation غیر فعال که میتونم فعال کنم اما میترسم به سی پیو من صدمه برسه!!! اشکالی نداره فعال کنم؟!
این از قابلیت های پردازنده هست . به هیچ عنوان صدمه نمیزنه و دقیقا برای virtual machine هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.hardwaresecrets.com/print...Technology/263
مهدی بهادرفر (16-11-14)
اقا امید با نرم افزار خاصی میتونم مقدار حجم رم خودم که 4 گیگ هست به 6 یا 8 گیگ برسونم از طریق هارد!! برای اجرای بازیهایی که نیاز به 6 گیگ رم دارند؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks