آقا من نظرمو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
این هم مادربورد خوبیه .
کاربر شهرسختافزار
اصلا" مي دوني چيه .... برو اين مادربورد رو بخر ..... شك هم نكن !!!!!!
Biostar TF8200
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
آقا من نظرمو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
این هم مادربورد خوبیه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
murizaki_2000 (13-09-08)
کاربر شهرسختافزار
تازه اين هم هست ......:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا رامین من خودم msi k9a2cf-f دارم و باید بگم اگه این مادربورد رو نگیری مفت باختی ( فوق العادست ) ___ اولا که am2+ ساپورته __ دوما تمامی سی پی یوهای دو هسته ای و چهار هسته ای جدید phenom II v رو ساپورت می کنه حتی جدید جدید ترینها هم ساپورت می کنه البته با یه کوچولو آپدیت بایوس _ از فناوری 45 nm پشتیبانی می کنه و در ضمن cross fire هم هستش . تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه و همچنین کاملا بی صداست یعنی (silent design ) هست . راستی am3 ready هم هست یعنی با آپدیت بایوس سی پی یوهای am3 هم پشتیبانی می کنه . سی پی یوهای 125 وات هم ساپورت میکنه __ دارای چیپ 790 x هست .
سیستم فعلی خودم
main:k9a2cf-f
vga:480
cpu:+am2 phenom II x4 940 -3.0 gh.z
بگیر و حالشو ببر
ripek (06-02-11)
|
|
دوست گرامی لطفا به تاریخ تاپیک و پستهای قبل دقت بفرمائید ، بیشتر از 2 ساله در این تاپیک پستی نخوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : تاپیک بسته میشود
top1tip (25-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks