D J V A H I D (12-09-08)
کاربر شهرسختافزار
D J V A H I D (12-09-08)
|
|
SSA Super V.I.P
دوست عزیز شما میتونید ASUS بردارید که عالی هست .
Abit هم همینطور .
K9N هم Abit هست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
دوست عزیز باید بودجه + نیازهاتون از مادربورد رو بیان کنید تا بشه یک محصول خوب رو معرفی کرد.
K9N هم سری مادربوردهای MSI برای چیپستهای nforce 5 است. (و KN9 سری مادربوردهای abit)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
SSA Super V.I.P
درسته من با هم قاطی کرده بودم .
K9N برای MSI هست و KN9 برای Abit .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
این رو بگیر .... هم بورد خوبیه و هم خیلی خوش قیمته !!!!( حدود 100 تومن ) !!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (12-09-08), Majid OC (12-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
منم شدیدا با برند msi جهت نصب amd دو هسته ای موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نیاز خاصی نیست برنامه مطلب و ورد و شاید بعدا یه برنامه گرافیکی و گاهی بازی قصد اوور کلاک هم ندارم چرا کسی msi پیشنهاد نمیده مشکل دارن؟
SSA Super V.I.P
برای کارهایی که گفتین هر نوع مادربوردی با مارک معتبر میتونه مفید باشه .
شما قیمت رو بگو که مهم ترین چیزه .
ضمنا نخیر MSI هم بد نیست ولی بهتر از MSI هم هست .
کاربر شهرسختافزار
قیمت مادربرد حدود 90 حالا یکم بیشتر یا کمتر میخوام قطعاتو خوب مچ کنه با هیچ قطعه ای مشکل نداشته باشه در ضمن چی بهتر از msi هست؟لطفا با دلیل بگید
SSA Super V.I.P
ASUS ، Abit ، DFI برند های بسیار خوبی هستند .
ASUS M2N-E مادربورد پایدار و بسیار خوبی هست ، البته یکم قدیمی شده ولی بسیار عالی جواب میده و تست شده هست . حول و حوش 110 تومن .
به نظر من اگر میتونید پول بیشتر بدید ( تقریبا 125 ) و یدونه ASUS M3A-78EH بردارید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks