ehsan1377 (12-09-14)
سلام
من با کلی گشتن در آخر به جدول قطعات زیر رسیدم که بتونم با بودجه ام خریداری کنم. اما بازم ۲۰۰ هزار تومن گرون شد.
اگر بخوام یه مادر بورد - سی پی یو - کارت گرافیک - هارد - پاور - رم بخرم ، به ۲ ملیون و ۲۱۰ هزار تومن طبق جدول زیر نیازه.
قطعه
مدل
حدود قیمت
CPU Intel Corei5 4690 710 Ram Kingstone 4GB 130 VGA Geforce GTX 650 TI 560 MB ASUS Z87 K 490 Power Green 430A 140 HDD 1TB 180
خب حالا در چند مورد راهنمایی میخوام :
- سی پی یو Corei5 برای یه سیستم گیم که گیم های متوسط مثلا IV رو باهاش بازی کنم راحت ساپورت میکنه یا i7 نیازه؟
- مادر بورد خوبه ؟ اگه نه با همین حدود قیمت یه مادر بورد پیشنهاد بدین لطفا.
- کارت گرافیک خوبه ؟ اگه نه یه کارت با همین حدود قیمت پیشنهاد بدین لطفا.
- برای اینکه یه سیستم قدرمتمند برای گیم داشته باشم چجوری میتونم یکم دیگه از هزینه ها کم کنم تا برسه به ۲ تومن ولی سیستم همچنان قدرمتمند باشه.
در ضمن اگه با قیمت ۲ تومن یه سیستم به مشخصات دیگه پیشنهاد بدین ممنون میشم. سیستم رو برای بازی میخوام . کمترین هزینه در قبال بیشترین کارایی. یعنی با ۲ تومن چجوری یه سیستم توپ جمع کنم؟
ehsan1377 (12-09-14)
|
مادربرد رو بهت این برد رو پیشنهاد میکنم gigabyte h97-gaming 3
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-H97-Gaming 3 (rev. 1.0)
با توجه به بازیهای جدید حداقل 8 گیگ رم رو تهیه کنید دو تا 4 گیگ کینگستون هایپر ایکس
گرافیک هم با 590 تومن gigabyte 750 2gb oc بگیرید .
*MoJtAbA* (03-09-14), Morteza.m1371 (03-09-14), SajjadKhati (03-09-14), SinaPC (03-09-14)
MB:MSI Z97 PC-MATE------------------------------------400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU:intel Core i5 4460--------------------------------585
VGA:Zotac GTX 750Ti OC 2GB---------------------580
RAM:Kingston HyperX Fury 1866 4GB *2---------------------280
HDD: Seagate BArracuda 1TB-----------------------------------170
PSU:Corsair VS 550-------------------------------------190
این سیستم چطوره؟ از بالایی بهتره؟؟
مادربرد همون که بهت پیشنهاد کردم بگیر . یکی از کاربرای خوب گیمینگ آقا مجتبی هم همین رو دارد . کاملا راضی هستند . در این برد گیگابایت Qualcomm® Atheros Killer E2201 LAN chip تو کارایی بازی های آنلاین تاثیر بسزایی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور گرین 600-HP هم کافیه .
در مورد گرافیک هم همون پیشنهادم به دلیل خنک کننده WINDFORCE
*MoJtAbA* (03-09-14), hr..akbarinia (03-09-14), Morteza.m1371 (03-09-14), SajjadKhati (03-09-14)
خب پس با سیستمی که با گفته های شما تصحیح شد و مادر بورد و رم و کارت گرافیک و پاور اصلاح شد میتونم راحت بازی ها رو با رزولوشن مانیتورم ۱۶۰۰ در ۹۰۰ در سطح high بازی کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه سی پی یو i5 که ۵۸۰ تومن بود و ۴ هسته ای راحت کارمو راه میندازه ؟ آخه من با فتوشاپ و 3d max کار میکنم.
و یه چیز دیگه . کارت گرافیکی که فرمودید GTX هست؟ اون قیمتش ۱ تومن به بالاس . اگه یه مدل دیگش میشه یه صفحه اینفو براش معرفی کنید؟
آخرین ویرایش توسط SinaPC در تاریخ 03-09-14 انجام شده است
با این رزولیشن مشکلی نباید داشته باشید . مخوصا کارت گیگابایت که فکتوری اورکلاک شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-09-14), Morteza.m1371 (03-09-14)
|
کارت گرافیک منظورتون اینه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS - GeForce GTX 750 TI - 2GB - DDR5 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
GIGABYTE - کارت گرافیکی - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N75TOC-2GI
این برا ایسوس هست. نمیدونم قیمت گیگابایتش چقده ۵۹۰ تومنه؟؟
این مدل TI هست که قویتره و 100 تومن گرونتره حدود 690 هست . مدل 750 بدون TI حدود 590 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-09-14), Morteza.m1371 (03-09-14)
برای گیگابایت TI ۵۹۵ تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE GV-N75TOC-2GI GeForce GTX 750 Ti 2GB قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان کارت گرافیگ VGA Card
منظور شما اینه؟؟
اگه این باشه که عالی میشه قیمتشم خوبه
خیر مدل TI قیمتش 690 هست . این مدل GIGABYTE GTX 750 OC 2GB GDDR5 حدود 590 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-09-14), Morteza.m1371 (03-09-14), SinaPC (03-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks