یه سری قطعات دارم شامل
palit 3080
main z790 msi gaming
ram 32 cosiar 6000
power 850
چه cpu بردارم
لطفا چند مدل مقرون به صرفه تا پرچمدار معرفی کنین چون باتوجه به بودجه محدود دارم
کاربر شهرسختافزار
یه سری قطعات دارم شامل
palit 3080
main z790 msi gaming
ram 32 cosiar 6000
power 850
چه cpu بردارم
لطفا چند مدل مقرون به صرفه تا پرچمدار معرفی کنین چون باتوجه به بودجه محدود دارم
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع کاربری سیستمتون چیه؟
اگه گیمینگه چه گیم هایی و قراره تو چه رزولوشن و کیفیتی اجرا شن و توقع چقدر اف پی اس دارید (به نسبت رفرش ریت مانیتور مخصوصا)
اگه کاربری دیگه ای هست نوعش و سطح کاربری و اسم نرم افزارها گفته بشه
و همون میزان محدودیت پردازنده ای که از نظر بودجه دارید تو چه رنجی هست؟
آیا قصد اورکلاک دارید یا نه،
کولر پردازنده چیه؟
با توجه به بردی که گرفتید و باقی قطعات که بالارده هستن تقریبا احتمالا دنبال پردازنده ای پایین تر از 13600k اینا نباشید درسته؟
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (15-04-24)
کاربر شهرسختافزار
گیمیمگ ، مولتی تسکینگ، پریمیر،اتوکد به صورت محدودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13600k منم بنظرم این خوبه یه ایرکولر خوب اگه ممکنه معرفی کنین
مدیر انجمن سخت افزار
برا 13600k یک کولر خوب هم نیازه، اگر aio بخواید حداقل 240 باید باشه، اگر هم بادی یک دوال تاور ترجیحا 6 هیت پایپه دوال فنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه تون چقدره تقریبا برا کولر؟
To improve is to change. To perfect is to change often
PEYMANSTAR (15-04-24), Speed Racer (15-04-24)
کاربر شهرسختافزار
DARK ROCK PRO 4 silent high-end Air coolers from be quiet! این چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2500 تا 4500
Speed Racer (15-04-24)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم خیلی بزرگه حتی روی رم ها رو می گیره
gstergete.jpg
PEYMANSTAR (16-04-24)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks