عضو VIP شهرسختافزار
البته FLAMINGBLADE از فاکسکان هم بد نیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hadi-chaloos (25-09-09), MARINE (07-10-09)
|
|
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون تا سقف 400 هست FLAMINGBLADE توسیش سخت می شه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادربورد بهتر هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Extreme (24-09-09), hadi-chaloos (25-09-09), Labyrinth (24-09-09)
کاربر شهرسختافزار
از راهنمایی همتون ممنونم ولی قیمت هایی که دادید خیلی با چیزایی که من تو بازار رضا دیدم فرق داشت دیروز اونجا بودم rampage 2 extreme رو 80هزار میدادند.
اون مدل dfi رو هم پیدا نکردم گفتم یه یک ماهی بمونم که یک کم قمت ها پایین تر بیاد.
راستی کسایی که اینجا قیمت میذارن از رو چه منبعی میذارن که با بازار انقدر فرق می کنه؟
JUST Rampage 2 Extreme
اسیر مادر برد نباش
مادر برد فقط یک برقرار کننده ارتباطه
تمام راهی رو که تو رفتی بار ها و بار ها طی شده
بهترین مادر برد asus از نظر ساپورت و امکانات RP 2 Ex هست
و اینو از من بشنو که یک بار این مادر برد رو قبل عید 600 تومن و
بعد از خراب شدنش (NB over temperature) و پس گرفتن پول به روز شده مادر برد از ویستا پخش رایانه
و تحقیق دوباره چند هفته پیش این مادر برد رو از طبقه سوم بازار کامپیوتر ایران (ولیعصر) 400 فیت خریدم
که تو زیر زمینش 396 هم میفروختند.
good over clocking
یک شعار تلیغاتیه که مادر برد گرونتر به شما بدن
تازه این مادر برد بترین مادر over clock دنیا هم شده بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی کن جنست رو از کفتار های طبقه همکف هر ساختمون نخری
چون باید سود بیشتر بدی وباید از اون ها قیمت بگیری و 10 تومن پایین ترش رو به طبقه سوم به بالا یا زیر زمین برای خرید پیشنهاد بدی.
در ضمن من از نظر مقایسه ی مادر برد تا حد مقایسه ی دفترچه ی مادر برد ها هم پیش رفته بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MmahdiB در تاریخ 25-09-09 انجام شده است
hadi-chaloos (25-09-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از راهنمائیت داداش من تو چندتا مغازه بازار رضا 468تا 476 قیمت گرفتم بازار کامپیوتر ایران رو نمی دونستم کجاست و نرفتم حالا هم که برگشتم چالوس خدا کنه تا یک ماه اینده قیمت این مدل پایین بیاد که بخرمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi-chaloos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rampage 2 extreme رو 80 میدادن مگه میشه داداش بیا 10 برام بخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت ها رو هم از شهر خودمون می گیرم.
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لطفا به من قیمت evga classified رو بدین
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks