Moein (03-02-12)
یه مادر برد میخوام که اسلات های pci سه تا داشته باشه گرافیک آنبردش بالا باشه و کابل ide هم ساپورت کنه
رم و سی پی یو هم متناسب با قیمتی که گفتم یعنی یجور باشه با 200تا220 تومن بتونم این سه تا قطغه رو بخرم
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-------------------------------
مدیر عزیز وقتی شما برای خرید هر قطعه یه فروم گذاشتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من از کجا بدونم که باید اینطوری تاپیکمو بدم خداقل عنوان فروم ها رو اصلاح کنید
Moein (03-02-12)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بتونید تعداد اسلاتها رو به دو عدد کاهش بدین ، پیشنهادم اینها هستن :
mb=Asrock n68s3 ucc ~75T
cpu=Athlon 2 x2 260~110T
ram=2*2 1333~40T
sum=225
پ.ن:
البته میشه انتخابی هم از سوکت قدیمی 775 اینتل داشت ، اما خواستم سیستم معرفی شده رو از نسل قدیمی معرفی نکنم .
اگر خواستین ، بفرمائین یه نگاهی به سیستم های سال 2008 هم داشته باشیم .
این بخش هم به زودی اضافه میشه .مدیر عزیز وقتی شما برای خرید هر قطعه یه فروم گذاشتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من از کجا بدونم که باید اینطوری تاپیکمو بدم خداقل عنوان فروم ها رو اصلاح کنید
موفق باشین .
Moein (03-02-12), Over_Cracker (04-02-12), Rezasam1 (04-02-12), smrbh (04-02-12)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من به شما حق می دم اما فکر می کنم اینطوری بهتر باشه برای ارسال پست به زودی برنامه ای که برای بخش بندی ها درست شده در دست رس عموم قرار میگیره .
ممنون که به قوانین سایت احترام می گذارید
موفق باشید
SSA Member
New Season
mehrdad_ab (03-02-12), Rezasam1 (04-02-12), shadab (03-02-12)
خدای نکرده با asrock که قرارداد نبستید آخه اینم مینه به من معرفی میکنید من 6 سال با اسوس کارکردم همین الانم با اینکه پدر سیستمو در آوردم مثل ساعت کار میکنه اگه هاردم مشکل نداشت 6 سال دیگه هم باهاش حال میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برندها از نظر من چند صباحه دیگه محو کمپانی های اسوس و msi و گیگا میشن اصلا از راهنماییتون استقبال نمیکنم (برای مادر برد)قیمت مین و سی پی یو رو عوض کنید و نظرتون رو بگید لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای رم هم برندشو ذکر کنید لطفا
ممنون از اینکه پاسخ دادید
کاربر شهرسختافزار
درود.
Asrock چیزی کمتر از Asus نداره. هر کدوم در رنج قیمت خودشون بهترین هستند. و بودجه ای که شما واسه خرید قطعات در نظر دارید،انتخابتون رو در حوزه برندهایی مثل Asrock قرار میده.
Asrock پیش از این متعلق به Asus بوده و در هر حال حاضر جزء 3 برند پرفروش دنیا هست و کم کم داره خودشو به عنوان یک رفیب جدی برای تمامی برندهای مادربرد معرفی میکنه.
در این مورد بحث های زیادی در انجمن صورت گرفته که با جستوجو میتونید پیدا کنید.
mehrdad_ab (04-02-12), Rezasam1 (04-02-12), smrbh (04-02-12)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز ، اگر من نماینده فروش ازراک بودم حتماً در امضاء شخصیم اینو ذکر می کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با این برند مشکل دارین ، خیلی زیباتر میشه بیان کرد :
میشه برند دیگه ای هم برای مادربرد معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، همونطور که بنده گفتم : البته میشه انتخابی هم از سوکت قدیمی 775 اینتل داشت ، اما خواستم سیستم معرفی شده رو از نسل قدیمی معرفی نکنم .
با این بودجه و با وضعیت فعلی بازار سیستم با برند گیگا و ایسوس نمیشه انتخاب کرد که هم به روز باشه و هم قدرتمند ، مگر اینکه بخواهین پردازنده ی تک هسته ای بردارین و قدرت رو فدای نام یک مادربرد بکنید .
برای رم هم میتونید از Kingstone استفاده کنید و یا سایر برندهایی مثل -pqi-PNY-Elixir-kingmax-patriot و ...
Rezasam1 (04-02-12)
|
|
یه رم corsair 1600 2*2gigمیشه معرفی کنید؟با قیمت
حدایا چگونه زیستن را به من یباموز،چگونه مردن را خود خواهم آموخت
اینکه میگن ازراک برای اسوس هست مگه درست نی؟
به نظر من ازراک مادربرد بسیار خوبیه
حدایا چگونه زیستن را به من یباموز،چگونه مردن را خود خواهم آموخت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks