SSA Super V.I.P
پیشنهاد اول :
MSI 790FX GD70
پیشنهاد دوم :
Asus M4A79T Deluxe
اولی شدیدا پیشنهاد میشه ، قیمت حدود 220 و توی بازار ایران هم موجوده .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما كه بايد بهتر از ما بدونيد.درك ميكنم شما هم كارتون رو انجام ميديد ولي حداقل يه چيزي پيشنهاد بديد كه به كارشون بياد.
حالا اين سري Digital Life ميتونه هم اور و هم گيم رو باهم براورده كنه؟
آخرین ویرایش توسط AlleN در تاریخ 07-12-09 انجام شده است
|
|
سلام.پیشنهاد اول :
MSI 790FX GD70
ساسان جان برد اولی زیاد توصیه نمیشه مادربرد دارای 5 Phase هست.....یک 4 Pin E-ATX میخوره........تعداد Slot های PCI_Express ای مادربرد در صورت نداشتن PCI-Express Riser غیر قابل استفاده هست....در کل P/P خوبی نداره.....به نظر من توی این برد های بهترین انتخاب یا MA790FXT-UD5P هست..یا M4A79T-DLX که دومی بیشتر پیشنهاد میشه.....با قییمت 220 تومن.........
Crosshair III هم اصلا جالب نیست.......با توجه به P/P ....
موفق باشید......
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه MSI NF980-G65 رو گیربیاری عالیه.قیمت جهانیش هم 160دلاره. با چیپ nForce980a.
http://www.electronicsinfoline.com/N...08/38225_0.jpg
SSA Super V.I.P
آرمان جان درست میگید ولی ایشون گفتن برای اورکلاک و Gaming میخوان که این مادربورد در این دو مورد فوق العادس .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
SSA Leopard
واقعا گيجم ولي انتخاب هام به اين 3 تا محدود شدهGA-790FXTA-UD5
M4A79T Deluxe
790FX GD70
كه مدل گيگا اولي چون ساتا 3 و يو اس بي 3 داره بيشتر چشم گرفته
من این برد رو معرفی کردم زیرش هم یک review ازش دادم . زیاد اصراری برای خریدش ندارم . میتونند لینکی که دیدن تصمیم بگیرن . اورکلاک این سری رو تو چند سایت دیدم . کلا سری چیپهای amd 790fx قدرتمند هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AlleN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از این مادربرد دارم . کاملا آکبند هست و اصلا قوطیش باز نشده ، اگر خواستی بهت میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((((من خودم مادربرد GA-MAFXT-UD5P دارم و خیـــــــــــــــــــــــ ــلی ازش راضی هستم ، به همین دلیل مادربر ایسوس فوق برام اضافی مانده و نیازی بهش ندارم)))
دیدن تو از جنس جستجوست------------مـــثل خـــــــیال یــــک آرزوسـت
ripek (06-02-10)
|
|
HWBOT Crew
با سلام...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نکته جالبی برخورد کردم که نشد که همین جوری بگذرم! :دی
آرمان جان مطمئن هستی داری در مورد بورد MSI 790fx-GD70 صحبت می کنی؟؟
1- این بورد 5 فاز DrMos دارد که با چیپ های عادی فرق می کند!
2- مصرف پردازنده از یک 8پین E-ATX تامین می شود!!
3- کاملا اشتباه هست! این بورد بدون وسیله اضافی قابلیت پشتیبانی از 4کارت 2 اسلاته سری 4000 و 5000 را دارد!!
4- اتفاقا بهترین بورد موجود هست! دوستان هم اشاره کردند که با این بورد و پردازنده 965 فرکانس 7ghz ثبت شده!!!
http://hwbot.org/community/submissio..._be_7040.7_mhz
در آخر امیداورم آرمان جان دلگیر نشید از من! شرایط فروم ایجاب می کند که اطلاعات درست در اختیار کاربران قرار داده شود...
موفق باشید...
lorn (07-02-10)
سلام......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با 4 Pin E-ATX بنده اشتباه کردم درسته 8Pin میخوره.....
عزیز......بنده این برد رو به طور کامل از نزدیک دیدم........بیشتر گرافیک هارو نمیشه روی این برد به صروت 4Way بست....!! پس نگید که همه کارت هارو میشه بست....!- کاملا اشتباه هست! این بورد بدون وسیله اضافی قابلیت پشتیبانی از 4کارت 2 اسلاته سری 4000 و 5000 را دارد!!
در این رکورد ثبت شده...بهتره برید یک مقداری تحقیق کنید......فکر میکنم یک رکورد 7GHZ دیگه هم با برد های متفاوت زده شده بود و چیزی که در CPU های AMD مهمه BatchNo این CPU مورد استفاده هست.......که برد نسبتا دخالت کمتری داره......اگر BatchNo پردازنده نسبتا خوب باشه به احتمال 95% میشه هیمن رکورد های روی برد های دیگر High-End زد....مثله Crosshair III .........- اتفاقا بهترین بورد موجود هست! دوستان هم اشاره کردند که با این بورد و پردازنده 965 فرکانس 7ghz ثبت شده!!!
آخرین ویرایش توسط .D3VIL. در تاریخ 06-02-10 انجام شده است
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks