Armin-N (17-02-09)
والا وحید جان ما طرف AMD نرفتیم... واسه همین از سوکت ها بی خبریم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرمین جان الان AMD Athlon 64 3000+ استفاده می کنه... بالاتر چی می تونه بگیره...؟؟
Armin-N (17-02-09)
اول 3500 داشتم
سوخت
فکر میکنم آخرش 5200 باشه
البته مطمئن نیستم
درسته؟
|
بله متاسفانه نمیخوره ! ولی این حرف رو به همین خاطر گفتم:خوب am2 اگه 940 پین باشه که به مین من نمیخوره
میخوره؟
+ز نظر Performance سوکت AM2 و 939 با هم فرقی ندارند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدترین بدیش همین عدم ساپورت رم DDRII است.خب فرق اصلی سوکت AM2 با 939 در همینه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AM2 میتونه رم DDR2 رو ساپورت کنه ولی 939 DDR رو ساپورت میکنه + AM2 داری 940 پین هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی ببخشید که حواسم نبود که مادربوردت سوکت 939 داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (17-02-09)
من 2 هسته ای سوکت 939 هم دیدم به چشمان قشنگ خودم ولی در اینترنت نه در بازار ایرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان توی بازار اگر ناگهان مثل بازار مشهد یک نفر سوکت 939 داشته باشه ارزون نمیده مثل همون طرف که 3200 رو میداد 110 هزار تومان تک هسته ای نیم مگ کش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه به صرفه نیست که بخوای روی این سیستم هزینه کنی گرافیک هم اگر بالاتر میگیری چیزی بگیر که در آینده تعویض سیستم کردی به دردت بخوره ولی در کل به نظرم روی این سیستم خرج نکنی بهتره بگذار برای کارهای روزمره به فکر سیستم جدیدی باش
Going To Change New HardWare Soon
Armin-N (17-02-09)
درسته
ممنون دوستان
البته گفتم که قصد خرید ندارم
فقط برای اطلاعات میخواستم بپرسم
حالا یه سوال دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه ورودی خروجس s/pdif هم داره این بورد که البته حدودا میدونم چیه
اما میخوام بدونم کابلی که بهش وصل میشه از همین کابل معمولی هاست یا اونم واسه خودش داستان داره؟
میتونم به ضبطم وصلش کنم و کیفیت بهتری بهم بده؟
و آیا اسپیکری هست که چنین ورودی ای داشته باشه؟
بازم ممنون
Armin-N (17-02-09)
درگاه SPIDF یک خروجی محسوب میشه نه ورودی به همین خاطر بهش میگن SPIDF Out( یعنی ورود ممنوع !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (18-02-09)
Armin-N (18-02-09)
|
علی جان وقتی این خروجی داره یعنی واسه یه دستگاهی ساخته شده که اون ورودی داره دیگهدرگاه SPIDF یک خروجی محسوب میشه نه ورودی به همین خاطر بهش میگن SPIDF Out( یعنی ورود ممنوع
بنابراین هم ورودی داره هم خروجی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه غیر از این خود مادربورد من دو تا داره که دقیقا نوشته ورودی و خروجی
S/PDIF-IN
S/PDIF-OUT
تو این عکس هم معلومه ببین :
http://www.ocinside.de/assets/mainbo...8nf9_f_big.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بهادر جانامين جان با يك فن خوب كه حدود 20 تومنه ميتوني راحت تا 3 اورش كني پردازنده رو
فعلا که کارام معمولی هست و نیاز به سی پی یو بیشتر نیست
کارای معمولی میکنم با سیستمم که فعلا جواب میده
اما بعدا باید کلا سیستم رو عوض کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-02-09)
Armin-N (18-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks