Merlin360 (17-08-08)
دوست عزیز مقدار پولی که میخوای هزینه کنی را بگو تا بهترین سیستم با پولت را بگیم !
وگر نه اینجا هر کسی یه چیزی میگه !!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (17-08-08)
به نظر من AMD جمع نکنی بهتره چون اگر اهل اورکلاک باشی خیلی بهتر از AMD در میاد ! یعنی بازده ی بالاتری میگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا 2180 را تا 3.0 که ببری از 6000 AMD هم بهتر میشه در بیشتر موارد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (18-08-08)
|
دوستان عزیز، می خواستم یه کمکی در خصوص خرید مادربورد بهم بکنید...می خوام یه cpu AMD 5200+ بخرم. به نظر شما چه مادربوردی بگیرم بهتره؟؟..حول و حوش قیمتی 100000 باشه خوبه..کارت گرافیک هم حدود 80 تومن...ممنون میشم هرکی جواب بده...منتظرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد یکی از این 2 تا را انتخاب کن از همه بهترن :
ASUS - M2N-E
ASUS - M3A78-EH
و CPU هم Black Edition باشه چون بهتره از معمولی ها و اگر هم اور نمیکنی همون معمولی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک هم :
ASUS - GeForce 8500GT - 512MB
اگر هم میخوای خودت انتخاب کنی از اینجا مدل دلخواهت را پیدا کن ! همراه با قیمت هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (18-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز که تازه join شدی لطف کن اگر مطلبی می خوای بزاری با اطلاع کامل بزار اخه مگه می شه 2180 از 6000+ amd با اور بیشتر جواب بده سیستم amd کلا با اینتل فرق می کنه پل های شمالی amd و fps انها میزان test beat اصلان تو تمتم سایت ها هم نوشته شده که اورکلاک یا bench mark بر اساس پروگرام و وقت بوده نه بر اساس قدرت ضمننا دفعه دیگه سخن رو با منبع بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2180 low cpu اینتل هست و کارایی اون مثل 4000 amd هست تو zip کردن change کردن 2180 قوی تر نشون داده اما در بازی 3d max و غیره 4000+ amd قوی تر نشون داده منبع www.tomshardware.com توی the cpu 2007 reviw
لطف کن دفعه بعدی پست های مفید بده و با اطلاعات کامل نه نظر شخصی ممکن که دوستان رو توی اشتباه قرار بده
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 18-08-08 انجام شده است
New Season
mamad64 (18-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی میگه که 2180 در فرکانس 3.0 از 6000 AMD کم میاره ؟
این بنده خدا هم گفته که در اکثر تست ها از 6000 میوفته جلو !
خودم 2180 را تا 3.0 بردم و از 3D Marks 06 در قسمت CPU score گرفتم 2500 خورده ای ! که 6400 AMD میگیره : 2372 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و E8400 هم 2800 !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اقای G81 درست که من تازه عضو شدم ولی رو هوا هم حرف نمیزنم حتما اطلاعاتی دارم که میگم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (18-08-08)
آقا این تاپیک ها باعث جدال میشه من توصیه میکنم ادامه ندین.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks