این لینک تا حدودی جوابگو سوال شماست
Intel Core i5 4690 vs 4460
البته بستگی به کار شما با سیستم دارد.
کاربر شهرسختافزار
سلام یه مشورت میخوام برای سی پی یو فرکانس یکی 3.5 گیگاهرتز هست یکی دیگه 3.2 گیگاهرتز کش هردو شونم 6 مگ هست ایا این دو از نظر عملکرد خیلی تفاوت با هم دارن.سری ای 5 مدل 4690 فرکانسش 3.5 هست که تا 3.9 هم افزایش دازه مدل 4460 فرکانسش 3.2 هست که تا 3.7 افزایش فرکانس داره البته نمیدونم افزایش این فرکانس چطوری صورت میگیره یعنی چطور باید به این افزایش برسیم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ایا این اختلاف (3 دهمی) خیلی با هم تفاوت داره حین استفاده از سیستم یا نه؟اگر تفاوت چندانی نداره 4460 بخرم که هم راحتر گیر میاد و هم بصرفه تره.الان بخاطر همین عدم اگاهی دچار تردید شدم برای خرید.
|
|
این لینک تا حدودی جوابگو سوال شماست
Intel Core i5 4690 vs 4460
البته بستگی به کار شما با سیستم دارد.
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته لینک مورد نظر شما رو دیدم .... ولی میخوام کلا نظرتونو بگین که برای گیم 4460 کافی هستش ؟ یا باید برم دنبال چیزای قویتر؟
اورکلاک نمیکنم .
تا چند سال میتونم روش حساب کنم ؟؟
جواب تمام سوالاتتون مثبته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sisili123456789 (04-06-15)
کاربر شهرسختافزار
اگه جواب همه سوالام مثبت باشه یعنی فعلا این 4460 کافی هستش ..... ولی بعد از مدتی باید دنبال یه cpu قویتر هم باشم ؟؟
به عتوان پردازنده برای گیم مناسبه . اگر گرافیک مناسب داشته باشیی این پردازنده به هیچ عنوان کم نمیاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC-ADVISOR (04-06-15), salpc (04-06-15), sisili123456789 (04-06-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی که الان توی فکرم هستش اینه
میخوام نظرتونو بدونم که ارزش خرید کردن داره و تا چند سال میتونم بازی کنم ؟؟
حتما نیازی به اجرای بازی فول اچ دی ندارم ...... بازی ها اچ دی هم اجرا بشن خوبه
Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor
Zotac GTX 970 AMP! Extreme CORE Edition 4GB GDDR5
ASUS H97-Pro Gamer LGA1150 H97 Mainboard
RaidMax VIPER GX Case
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD
Cooler Master V750S 80Plus Gold Power Supply
رم آی دیتا ایکس پی جی 1600 مگاهرتز 16 گیگ دوال
مانیتورم هم ایسوز فول اچ دی 27 اینچ دارم
چند تا سوال هم دارم .... 1-مینبورد ایسوز مثل مینبورد گیگا بایت کیفیت داره ؟؟
چون مدل گیگا لیون نداره ... میخوام همه رو از لیون بخرم .
2-کارت گرافیک هم به شدت میخوام گیگا بگیرم ولی نداره .... چکار کنم ؟ همینو بگیرم ؟؟
3-من سیستمو زیاد روشن میذارم .... یه وقتی نسوزه این مینبورد یا کارت گرافیک ؟؟
4-برای سی پی یو حتما باید فن جدا بگیرم یا مال خودش خوبه ؟؟
5-و اینکه رم خوبه ؟؟ یا مدل بهتری هستش در این رده ؟؟
6- کیس ارزش خرید داره ؟؟ یا مدل بهتری پیشنهاد دارین ؟البته قیمت بالاتر نباشه ...کمتر باشه چه بهتر
خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sisili123456789 در تاریخ 04-06-15 انجام شده است
من اسوس رو از وقتی با یکسری زیادی از بردهای z97 که استعلام شرکتی بود مشکل خوردیم و ساعتها وقت گذاشتم تا بتونم راهش بندازم کمتر سراغش میرم . پیشنهاد مادربرد گیمینگ گیگابایت gigabyte h97-gaming 3 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هر لحاظ مورد تایید منه .
کیس رو deepcool
کیس دیپ کول مدل تیسراکت - TESSERACT
قیمتش 130 و کیفیت مناسبی دارد .
رم رو پیشنهادم gskill bus 1600 cl7 هست .
فن هم لازم نیست .
کاربر شهرسختافزار
ممنون
پیشنهاد شما برای خرید این چیزا از کدوم سایته ؟
حتما میخوام اینترنتی خرید کنم .
راستی در مورد کارت گرافیک نظر ندادین .
گرافیک هم خوبه . میتونی از آریا کامپیوتر تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks