من خودم همین cpu رو دارم با مین asus m4a79tdواقا این بردعالی ترکونده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddr5ddr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم همین cpu رو دارم با مین asus m4a79tdواقا این بردعالی ترکونده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddr5ddr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ddr5ddr (21-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ایشون می گن بهترین مادربوردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از خانواده asus بگی که همین مدلی که شما می گی ولی Delux که خیلی بهتر از این مدل معمولی
ddr5ddr (21-09-09)
کاربر شهرسختافزار
M4A79TD DELUXE
با قابلیت کراس فایر 4 حالته (8X-8X-8X-8X)
3حالته (16X-8X-8X)
2حالته(16X-16X) معرکه
دارای مدار تغذیه مناسب برای CPU
پشتیبانی از DDR1666 OC
از MSI 79XFX-GD70
با قابلیت کراس فایر 4 حالته به پایین
پشتیبانی از رم DDR 2133 OC
ddr5ddr (21-09-09)
منم منظورم دلوکس بود اگه دقت میکردید من یه Dبه اخر m4a79t اضافه کرده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط strike.fore89 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ddr5ddr (21-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks