دوست عزیز این موضوع به مادربورد شما هم ربط داره و اینکه در آینده این سیستم رو ارتقاع میدین یا نه و اینکه اهل اورکلاک هستین یا نه
اگر جز هیچکدوم نیستین AMD X2 5000+ قیمتش ذور و بر 80 هست
از اینتل هم E2180 قیمتش 65 تومنه
سلام من 70 یا 80 هزار تومن پول دارم.
می خواستم بدونم AMD بگیرم بهتره یا اینتل؟؟
فقط مدل دقیق و قیمت روز رو هم بدید.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز این موضوع به مادربورد شما هم ربط داره و اینکه در آینده این سیستم رو ارتقاع میدین یا نه و اینکه اهل اورکلاک هستین یا نه
اگر جز هیچکدوم نیستین AMD X2 5000+ قیمتش ذور و بر 80 هست
از اینتل هم E2180 قیمتش 65 تومنه
به نظر من هم E2180 به صرفه تره
این سوالو خیلیا می پرسن
جواب درستشم اینه که : اگه اهل اور کلاک باشی اینتل ولی اگه نباشی AMD
مثلا تو با خرید یه E2180 اینتل به قیمت 65 و اور اون میتونی قدرتی چند برابر یه AMD داشته باشی که با همین پول میخری
Overclocker (26-07-08)
دوست عزیز شما اگر اینتل بگیری و اورش کنی از 6400x2 ای ام دی هم قوی تر میشه !
من خودم 2180 را با ولتاژ Auto تا 3.0 رسوندم و با فن استوک .
اگر یکم پول بعدا بزاری میتونی یه فن خوب بخری و تا 3.6 هم اورش کنی ! که از 8400 اینتل هم قوی تر میشه ولی من فقط تو Game اطمینان کامل دارم که از 8400 قوی تر میشه چون فقط تو Game تست کردم :
تو 3DMarks 06 من با 2180 و کلاک 3.0 تونستم 2500 امتیاز از قسمت CPU Score ثبت کنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (27-07-08)
من شدیدن اهل اورکلاک هستم.
قیمت E2180 چقدره؟؟؟؟
مین هم P5k SE هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مادرت (Main)که خوبه واسه اور این CPU ! و 2180 باید 68000 تومان باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با یک کولینگ خوب میتونی اینو تا3.33 اور کنی بدون خطر که من با کولینگ خوب به شما اطمینان میدم که هیچیش نمیشه ! البته اور بالا تر هم میشه ولی چون من کار نکردم نمیدونم تا چقدر دیگه بدونه خطر هست ! اینو بهتره از سید مهدی بپرسی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولینگ که زیاد هست تا دلت بخواد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این مدل ها را میتونی در نظر داشته باشی :
Cooler Master Hyper 212 ,43000 Toman
Zerotherm ZEN FZ 120 , 60000 Toman
Zerotherm Nirvana 120 , 60000 Toman
Green Tuniq Tower , 50000 Toman
از زیروترم فعلا هیچی گیر نمیاد چون تو ایران نیست چند روز دیگه از گمرک میاد تا آخر هفته خودم باهاشون امروز صحبت کردم!
™Ali (27-07-08)
کولینگ ها که خیلی گرونه میشه قیمت خود CPU
ارزون ترش سراغ نداری؟؟؟؟
یه سایت برا کولینگ فروشی معرفی کن؟؟
Multiplier این Cpu یعنی E2180 که Lock هست حتما؟؟
با این اوری که تو کردی FSB تا چند رفته؟؟؟
دیگه سوالی به ذهنم نمی رسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهــــــــــــــــــــدی؟ ؟؟؟ سیـــــــــــــــــــــد؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟اینو بهتره از سید مهدی بپرسی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks