7i7az (06-06-14)
GA-Z97X-Gaming G1 قیمتش 290 دلاره برادر...!! با دلار 3000 تومن محاسبه نمیشه! با حداقل 4000 تومن محاسبه کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه معلوم هم نیست به بازار ایران بیاد فردا یا 1 تیر یا خیر....
دوستان بدون در نظر گرفتن قیمت، برای خودشون می برن و می دوزن!
سیستمی که شما انتخاب کردید جناب بیش از 7 میلیون قیمتشه!
7i7az (06-06-14)
اشتباه شده ظاهرابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam II (06-06-14)
حالا شد یه چیزی... این مادربرد معلوم نیست توسط آواژنگ وارد شده یا خیر... مسئولش باید پاسخگو باشه. اما در صورت وارد شدن به بازار کشور، یقیناً زیر 800 خواهد بود. چون Gaming 5 از این بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سایر قطعات انتخابیتون یک تجدید نظر داشته باشید. کیس ایکس 9 و اون واتر کولر گرانقیمت چیزی فراتر از سطح بودجه ی شماست!
7i7az (06-06-14)
به نظر شما h80 یا X6 گرین بردارم تناسب برقرار میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه h80 به فن اسباب بازی شبیه بیشتر تا کولر
و با تغییراتی که تو پست قبلی گفتم،رو هم رفته قیمت سیستم به 6 تومن کاهش پیدا میکنه!
والا چی بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ناوچ دیگر گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاندارد بازیهای امروزی هستش 6 گیگ . پس با 8 گیگ کل بازی های امروزی جوابگوست . بعد اینکه هر سال سیر جهشی نداره و هر بازی هم هول هولکی نیست که هر سال یه نسخه اش باد اونم با تحول بزرگ . ممولا هر 3 سال درمیون یه جهش بزرگ ایجاد میشه . ینی با این اوصاف تا 3 سال دیگه رم 10 تا 12 و تا 5 تا 6 سال دیگه رم 16 لازم میشه
مطمئن باش تا 5 سال دیگه رم 16 لازم نمیشه .
من تو ره چی گفتم گلپسر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم 600 نوع مادربرد G1 و Sniper وجود داره . مادربرد G1.Sniper Z97 رو گفتم که در حد 800 از ایناست . نه یه کلمه پس نه یه کلمه پیش
اینکه کی میرسه هم میتونی از نمایندگی اینجا بپرسی
خیر. H80 نه تنها در بازار موجود نیست در حال حاضر، بلکه با X6 هم سازگاری نداره. اما ELC120-TB انرمکس می تونید بخرید با X6 سازگاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله. با تغییراتی که انجام شده، درست شده قیمت.
7i7az (06-06-14)
در نهایت موفق شدیم بعد از 9 صفحه پیشرفت تایپیک،به نتیجه برسیم!!
برای خرید هم احتمالا با این وضع بازار کامپیوتر تبریز،اگه تا یه ماه دیگه قطعات رو پیدا نکنم،زحمت رو بدم به آقای جمشیدی
آقایون من شمارو خیلی زحمت انداختم
علت اینکه خیلی رو سیستم حساس بودم،اینه که خیلی میترسم پولم به فنا بره
سیستمی که الان دارم رو نسبتا گرون بستم،ولی چون خیلی بی تجربه بودم اون زمان،یک قطعاتی انتخاب کردم که نگو.... (البته فروشنده گرامی کرد تو پاچمون)
در حال حاضر پردازنده گرافیکم،40 مگاهرتز گلوگاه میشه
مادربردم اورکلاک نمیکنه
دو بار خازنای پاورم ترکیده و عوضش کردم
یو اس بی های پنل جلویی همون اول از کار افتاد
فن گرافیکم صدا میده در حد تراکتور بدون اگزوز!! (البته وقتی سرعتش ماکس میشه)
و کلی چیزای دیگه که کاملا پشيمونم کرد
واسه همین پشت دستمو داغ کردم که دیگه بدون اطلاعات کامل،دنبال هیییچ چیز نرم
این فروم و اساتیدش واقعا تکن،از همتون ممنونم که هر اطلاعاتی که دارید رو در اختیار کاربرا میزارید
انشالله بتونم جبران کنم
با تشکر
CPU:Intel® Core™ i7-4790K
Mother Board:GIGABYTE GA-Z97X-SOC Force
VGA:(Gigabyte GeForce GTX 780 OC 3GB (WFx3
RAM:(G.SKILL Trident X 16GB 2400MHz (2x8
SSD:samsung 840 EVO 120GB
PSU:(CORSAIR CS750M (750W
Case:Cooler Master Cosmos SE
CPU Cooler:Cooler Master Nepton 280L
Mouse:Logitech G700s
Hessam II (06-06-14), SajjadKhati (06-06-14)
1 ماهه دیگه؟!!!
تمام قطعات انتخابی شما در بازار همین الان موجوده.
مادربر هم از فردا در بازار کشور موجوده.
تاپیک شما خیلی خیلی زودتر از اینها می تونست به اتمام برسه در همون صفحه ی اول در طی تنها چند دقیقه.
بیخودی و بدون مدیریت صحیح، این همه طولانی شد که باید در گینس ثبت کرد!!!
7i7az (06-06-14), Reza Eshraghi (06-06-14)
اصلاح میکنم،حدود 10-15 روز دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا کلید تشکر گذاشتن ولی کلید معذرت خواهی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه باعث طولانی شدن پست شدم،معذرت میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza Eshraghi (06-06-14)
خدا ببخشه... طولانی یا کوتاه بودن یک تاپیک، به ما ارتباطی نداره جناب علیمحمدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7i7az برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض بنده این بود که بیخودی زمان تلف شد در طی سه شبانه روز بحث بی مورد!
انتخاب های نهایی شما از همون اول مشخص و کاملاً بدیهی بود.
دوستان زحمتشون قابل تقدیره. اما زحمات هرز و بی مورد بود کاملاً. تاپیک محتوای بهنیه نداشت. یه جورایی
برند بازی شد! دوستان گهی به نعل میزدن! گهی به میخ!
موفق باشید./
7i7az (06-06-14), Reza Eshraghi (06-06-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks