خب دیگه این شد حرف من منم می گم نباید تعصبی نگاه کرد من خودم الان منتظرم سری Black Edition گیگا وارد شه هم خیلی خوشکل هست هم جون سخت اما از اونور گیگا هم مطلق نیست فکر می کنی چرا اسوس نه تبلیغ روکش طلا می کنه نه نوع خازن ها نه مدارش ؟! بعد تو واقعیت می بینی کیفیت فوق العاده ای داره ؟! چون کیفیت ساختش خیلی بالاس و نیاز نداره بیاد تبلیغ بکنه که روکش طلا داره یا نداره من که تاحلا ندیدم کسی بگه ایسوس بد بوده یا مشکل داشته یا خراب شده حتی تو کامنت ها می گفتن مثل اب خوردن اورکلاک می شه باهاش کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو کیفیت ساخت دارم می گم اسوس اگه بهتر از گیگا نباشه بدتر هم نیست بقیش برمی گرده به سلیقه مثلا به نظر خودم یک مشکل اساسی ایسوس رنگ مادربردش هست که رنگ طلاییش را نمی شه با رم و گرافیک ست کرد ( حداقل برای من مهمه ) .
و همونجور که خودت گفتی تو هر کدام از این بنچمارک ها با یک سیستم تست می کنن و همشون نتایج مختلفی دارن اما در اخر فرقشون 5% هم شاید نرسه دقیقا مثل این جنگی که بین ATi Vs Nvidia
هست که بیشتر سلیقه ای هست مثلا GTX 770 کلا کمتر 10% تو بازی بهتر از 280x عمل کرده خیلیی ها عشق AMD هستن خیلی ها با Nvidia حال می کنن اما به هیچ وجه کسی نمی تونه بگه این بهترین هست یا اون بهترین هست چون هر کدام یک سری برتری ها دارن (تا امروز که نتونستن اینده را نمی دونم )
Bookmarks