دوستان بین ryzen 5 1500x و i5 7500 برای گیم کدومو پیشنهاد میدین؟
چند تا سوال دیگه داشتم
1-اینکه رایزن ها دماشون بالاست یا نرم افزارا بالا نشون میدن صحت داره؟
2-اینتل ادعا کرده تو ویندوز 10 توی بازیا مشکل دارن درسته؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان بین ryzen 5 1500x و i5 7500 برای گیم کدومو پیشنهاد میدین؟
چند تا سوال دیگه داشتم
1-اینکه رایزن ها دماشون بالاست یا نرم افزارا بالا نشون میدن صحت داره؟
2-اینتل ادعا کرده تو ویندوز 10 توی بازیا مشکل دارن درسته؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چون اصلا گیم بازی نمی کنم نمی تونم دقیقا بگم ولی امتیاز این دو پردازنده در مالتی تردینگ به صورت زیره
a1.JPG
a2.JPG
ولی باید توجه داشته باشی که i5-7500 دارای گرافیک مجتمع داخلی است و این هم برای کسانی که گیم های معمولی بازی می کنن و از اون طرف کارت گرافیک ندارن یک حسن محسوب می شه
من باشم i5-7500 رو می خرم ولی شما هر کدوم رو که صلاح می دونی تهیه کن
AtrafNET (06-07-17), mehdi_kingmax (06-07-17), SajjadKhati (06-07-17), sfmth (06-07-17)
1500x صد درصد بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 هسته مجازی و 4 هسته واقعی داره
ولی i5 7500 فقط چهار هسته واقعی داره
رایزن دماش بالا نیست اونی که شما شنیدین مربوط به دو پردازنده 1700x و 1800x هست که خود سیپیو دمارو 20 درجه بالاتر از مقدار واقعی به ویندوز میده که دمای پردازنده خیلی بالا نره و اسیب بزنه
اینتل هم هیچ حرفی در مورد رایزن نزده
اونی هم که میگن اومدن بین 1800x و 7700k مقایسه کردن دیدن نهایتا 10 فریم بر ثانیه اختلاف دارن و میگن ضعیف تره
شما به این کارا کاری نداشته باشین 1500x رو با خیال راحت و یک مادربرد a320 تهیه کنین و لذت ببرین
و دوستمون هم گفتن که گرافیک مجتمع نداره این سیپیو ولی شما که میخواین کارت گرافیک تهیه کنین بهش نیاز ندارین عملا
DOOM999 (06-07-17), mehdi_kingmax (06-07-17), SajjadKhati (06-07-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از دوستان آره بابا یه دونه 1060 بستم به i3 3220 قدیمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی گیمها که نگاه میکنم با بنچمارک میبینم گلوگاه شده
فکر کنم این پردازنده برای این گرافیک کمه درسته؟
sfmth (06-07-17)
بله میتونین یکi5 3570 هم بزارین کافیه براشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
آخرین ویرایش توسط sfmth در تاریخ 06-07-17 انجام شده است
AMD>INTEL (06-07-17)
کاربر شهرسختافزار
اون میشه دست دوم نه بابا اینطوری نمیخوام
|
|
سیپیو دسته دوم مشکلی نداره مگر سیپیویی که مال بیشتر از 10 سال قبل باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
DOOM999 (06-07-17), mehdi_kingmax (06-07-17), salpc (06-07-17), sfmth (06-07-17)
کاربر شهرسختافزار
تا 3-4 سال جوابگو هست؟گلوگاه نشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sfmth (06-07-17)
خیر به هیچ عنوان گلوگاه نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks