ngmsshd (17-07-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام این اطلاعات سیستم من هست، میخواستم بدونم بدون تغییر مادر برد CPU خودم رو تا چه حد بالاتر میتونم ببرم (چه مدل)؟
اگه همین سیستم رو بخوام برای بازی سرپا کنم چه چیزایی باید روش ببندم؟
اصلا ارزش داره cpu رو ارتقا بدم تو همین نوع سوکت برای بازی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ngmsshd (17-07-15)
|
|
alksdj (14-07-15), Hessam najafi 2580 (15-07-15)
این مادربرد از پردازنده های فنوم 4 هسته پشتیبانی مبکند بالاترین مدل در اون سری اگر اشتباه نکنم 9950 بود ( نوش که خیلی وقته در بازار نیست و دست دومش هم خیلی بعید میدونم پیدا بشه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam najafi 2580 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میخواهید از این سیستم برای گیم استفاده کنید اول باید یه فکری برای رم بکنید
4 گیگ رم ddr2 حدود 80-90 تومن براتون هزینه بر میدار و با پردازنده چیزی حدود 200 تومن باید هزینه کنید
در نهایت هم برای بازی خیلی ایده آل نخواهد شد
بهتره ماکزیمم بودجه ای که میخواهید انجام بدهید بفرمائید تا بهتر بتونیم کمک کنیم
در ضمن مشخصات قطعات دیگه مثل پاور ، گرافیک کارت و مانیتورتون را هم بفرمائید
alksdj (14-07-15), Hessam najafi 2580 (15-07-15), SOHR@B (16-07-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم بدونم بالاترین پردازنده اش چی میشه همین،پولش خیلی مهم نیست تا سیصد چهارصد تومن مشکلی نیست.
پس نظر شما اینه خرج الکی هست؟
چون من از لپ تاپم بیشتر استفاده می کنم گفتم سیستم خونه ام هم یه بازی نصب کنم سیستم رو براش ارتقا بدم.
فقط الان پردازنده کدومش از همه بالاتره؟
همکار انجمن اورکلاک
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam najafi 2580 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز همانطور که اساتید فرمودند هزینه کردن بابت این سیستم اصلا درست نیست بهتر هست حداکثر بودجهای که میخوایین هزینه کنید رو بفرمایید تا بر اساس اون بتونیم یک سیستم بهتر پیشنهاد بدیم تازه میتونید قطعات این سیستم رو هم بفروشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (15-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks