واقا ممنونم که راهنماییم می کنید. فکر نمیکردم انقدر جنسا بالا رفته باشه یادمه این کامپیوتر رو که میخواستم جم کنم کلا کیس و اجناس داخل توش شد 250 تومن الان سی پی یو 1 میلیون؟؟ (واقا که کف و خون بالا اوردم...) دوستان یه پاساژی تو تهران هست بنام پاساژ ایرانیان توی تهران. تو زیر زمینش اجناس دست دوم میفروشن. و میگن که قیمتاش خوبه. به نظرتون میشه برم از اونجا بخرم؟؟ آخه کسی که اومده بفروشه حتما که خراب نبوده و کشتی هم که با سی پی یوش نگرفته فن دی چاگی و آبدولیا چگی هم که بهش نزده! بنظرتون میشه تو اجناس دست دومم حساب کرد؟
من 6 سال پیش یه سیستم قوی جمع کردم شد 700 تومان(البته قوی در اون زمان الآن دیگه از رده خارجه).یه ماه پیش یه سیستم قوی دیگه جمع کردم شد 4 میلیون و 800 هزار تومان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تفاوت را احساس کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرید اجناس دسته دوم راه حل خوبی هست ولی به شرط این که از قطعات سر در بیارین که سرتون کلاه نره(مثلا CPUی نیم سوز نندازن بهتون)
ولی به نظر من اگه بتونین همون قطعاتی که من گفتم نوشو بخرین خیلی بهتر و مطمئن تر هست.بازم تصمیم با شماست.