مثل اینکه شهر سخت افزار هنگه هنوز عکسا رو آپلود نکرده
اما مرحله بعدی کار
N5010
اولین بار روشن شدن
بعد از زدن دکمه پاور سریع لوگوinspiron میاد
بعد طبق معمول میره رو بوت اما اینجا تعجب کردم رو لپتاب سیسیتم عامل اوبنتو(لینوکس) نصب بود تقریبا ظاهرش قشنگ بود ولی من زیاد خوشم نیومد
سریع عوض کردم
برای ابتدای کار ویستا 64 بیت ریختم
حدود45 مین طول کشید تا به طور کامل نصب شه
خیلی سریع تر از 7 شات داون میشد
فقط کارت صدا رو شناخت بقیه قطعات!!!!!!!!!!!
7 رو ریختم حدود 40 مین طول کشید نصب شه
سریع بالا میومد
کارت گرافیک و بلوتوث و وایرلس رو نشناخت
طبق معمول اول فعال سازی 7 که جمعا 2 دقیقه طول نکشید
خوب تا اینجا ویندوز اورجینال شد
مرحله بعد نصب درایور ها بود تمام درایورای 1564 رو روش نصب کردم دوستان میتونن از این لینک درایور ها رو دان کنند
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...82%DB%8C%D9%85
اما درایورایی که رو این مدل 5010 کار نکردن شامل
وایرلس
موس پد
گرافیک بودن
برای وایرلس از درایور 1520 استفاده کردم در سایت دل هست
موس پد هم مخصوص خودش
گرافیک هم سایت AMD و قسمت موبایل رادئون سری 5XXX درایور 8/2010 رو دان کردم ونصب(دایرکت X هم ورژن 2009 End user کامل دشتم ریختم هنور نتونستم 2010 رو دان کنم)
کلا نصب درایورا 30 مین بیشتر طول نکشید
اما مشکلات لپتاب
دو سه بار هنگ رو هنگام کار چند برنامه و گرم کار کردن CPU (درضمن از اول لپتاب رو کول پد N2000 دیپ کول بود)
خلاصه بعد از هنگها در محیط کار با مدیا پلیر و کپی کردن اطلاعات در هارد بیخیل استفاده از برنامه های سخت شدیم
رفتیم سراغ بازی اولین بازی تست PES2010 بود که رو حالات های پرفورمنس و رو حداکثر سایز صفحه
جالب بود قدرت کارت گرافیک کاملا محسوس بود و بسیار پردازش سریع صورت میگرفت در این حین فرصت نشد از خروجی HDMI استفاده کنم
اومدیم GTA IV نصب کنیم دیدم DVD 3 گم شده هنگام نصب این بازی و پخش مدیا پلیر سیستم باز هنگ کرد بیخیل ادامه مراحل نصب شدیم
یه مشکلی هم وایرلسش دشات که سرچ نمیکرد کماکان دارم باهاش دست پا نرم میکنم ببینم مشکلش کجاست
اما شکل ظاهر
مشکل داغ شدن همچنان هست زیر کولپد داغ میشه دقیقا جایی که هارد هست شاید بگید باید از لپتاپ کمتر کار بکشید اما من زیاد کار میکشم
طراحی مانیتور جوری هست که تا زاویه 100 درجه میتونه باز شه نسبت به بدنه لپتاپ
پشت لپتاب یه حالت صندوق دار داره که ضایع هست ولی مکان باطری خوب جایی هست چون میشه باطری 9 سل نصب کرد بعدها
این تا اینجا تست 5010 اگه ناقص و مبتدی هست به بزرگواری خودتون ببخشید
نظر یادتون نره

Bookmarks