Morteza.m1371 (02-09-14), noobkiiler (02-09-14), Rezasam1 (02-09-14)
Morteza.m1371 (02-09-14), noobkiiler (02-09-14), Rezasam1 (02-09-14)
کاربر شهرسختافزار
در حال نصب هستم و حدودا ساعت ٩ يا ١٠ يك شات ميزارم با برنامه hwmonitor و dragon gaming centreبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلاسي دارم كه باعث ميشه نتونم تا ٢ ساعت ديگه بيام
با تشكر
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
AMD>INTEL (02-09-14)
در ویندوز 8 یک سری رابط های تصویری فرق کرده است.در کل ظاهرا ویندوز 8 کمی گرمتر هستش در چند مورد لپ تاپ به این برخورد کردم.اما در کل به نظرم دما عادیه.حالا ویندوز رو عوض کنید هم بد نیست،اما لپ مشکل خاصی ندارد خیالتون راحت.حالا دیگه خودتون میدونید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (02-09-14), noobkiiler (02-09-14), Rezasam1 (02-09-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام خدمت دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دمای لپ تاپ من بعد حدودا2 ساعت نصب ویندوز بک آپ( که در 4 دی ویدی توسط msi backup managerتهیه شده بود ) و تمامی برنامه ها
http://8pic.ir/images/w8cd5t169igq83g7osqi.png
آخرین ویرایش توسط noobkiiler در تاریخ 02-09-14 انجام شده است
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان کسی نظری نداره؟
با تشکر
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
کاربر شهرسختافزار
دوستان کسی نظری نداره؟
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
Morteza.m1371 (03-09-14), noobkiiler (03-09-14)
کاربر شهرسختافزار
یعنی دما حتی توی ویندوز 7 هم عادی نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
نمیشه گفت عادی نیست . چون با این کانفیگ و فصل گرما تقریبا طبیعی هست . البته باید ببینی این دما با خنک شدن دما بهتر میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-09-14), noobkiiler (03-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks