سلام خسته نباشید چن روزه لپ تاپ ASUS X552MD - A خریدم روش ویندوز 8.1 نصب کردم سرعت مولتی تسکینگ اجرای برنامه روش افتضاحه هی هنگ میکنه علت چیه بنظرتون
سلام خسته نباشید چن روزه لپ تاپ ASUS X552MD - A خریدم روش ویندوز 8.1 نصب کردم سرعت مولتی تسکینگ اجرای برنامه روش افتضاحه هی هنگ میکنه علت چیه بنظرتون
|
بایوس لپتاپ رو اپدیت کنید . باید بهتر بشه . درایورها هم به روز شده از سایت اسوس دریافت و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (21-05-15)
اقا دس خودش یعنی دمت گرم سرعت پاسخگویتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دادا امکان داره از ویندوز باشه؟
از ویندوز هم میتونه باشه . بهتره یک شات از بنچمارک hd tune بگیرید . همچنین سعی کن نسخه به روز شده 8.1 نصب کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه های قدیمی مشکلات زیاد دارند . درکل من هم از 8.1 ابدا راضی نیستم .
PEYMANSTAR (21-05-15), SOHR@B (21-05-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزم اخرین نسخه اپدیته
فقط دادا موقع نصب ویندوز 8.1 برای پارتیشن بندی یه درایو با حجم 13 گیگ با فرمت fat 32 بود از قبل منم دس نزدم به درایوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دادا پیشنهاد در مورد ویندوز 7 چیه؟
|
7 هم 64 بیت بریز نسخه پرفشنال . فقط درایورها رو حتما از سایت سازنده بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (21-05-15)
PEYMANSTAR (21-05-15), SOHR@B (21-05-15)
دوتای اول درسه اون سومی کجاس تو کدوم قسمتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks